2777
2789
عنوان

کسی تو بارداری سفر با هواپیما رفته؟

19788 بازدید | 9 پست

من هفته ۱۴ هستم این هفته یه سفر یک ساعته با هواپیما دارم.میخواستم ببینم‌کسی رفته قبلا؟مشکلی پیش نمیاد؟

ای خدا بازم خودت هوای ما رو داشته باششششششش

سلام عزیزم اگر مشکل خاصی نداری مشکلی نیست من خودم توی هفته ده با هواپیما سفر رفتم حدود یکساعت، با پزشکم هم‌مشورت کردم گفتن مشکلی نیست. البته بازم از دکترت بپرس

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

دکترم خیلی حساسه مطمئنم میگه با مسئولیت خودت برو

خداروشگر مشکلی ندارم

فقط میگم نکنه پرواز مشکلی پیش بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من رفتم هم تو اين بارداري كه الان يازده هفتم،پرواز ده ساعته.داشتم دوتا ،و سه تا يكساعته،،هم تو بارداري قبليم ،چهار تا يكساعته و مشكلي هم پيش نيمد ،البته تا ضرورت نداره نرو ولي تو هفته هاي اخر ممكنه باعث زايمان زودرس بشه ،

من همون اول بارداریم هفته ۴ سفر با هواپیما داشتم.خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد

اگه واجب نیست نرو.

اما اگه واجبه ان شالله به سلامتی.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

اوووه پرواز ده ساعته

نه مال من یک ساعته به خاطر پسر و همسرم واحبه البته برگشتمون با قطاره فقط رفت هواپیما 

ان شالله که مشکلی پیش نیاد 

خودم یع کوچولو از ارتفاع میترسم ولی دیگه باید بهش غلبه کنم😅

براساس قوانین پروازی تا ماه 6 ام اجازه ی پرواز دارین و مشکلی هم پیش نمیاد. 

ولی حتما با دکترت مشورت کن. 

خودم شخصا شرایطم اورژانسی بود بعد ماه 4 اجازه ی پرواز نداشتم.

من حتی اجازه ی مسافرت زمینی هم نداشتم. بیشتر از 2ساعت نباید تو ماشین مینشستم.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس

عزیزم با دکترت مشورت کن .

من دکترم سختگیر بود ولی چون لک و اینا نداشتم به شرط رعایت اجازه داد ‌.سفر منم ۱ ساعت و خرده ای بود .فقط چون بد ویار بودم استفراغ و تهوع امونو برید تو پرواز کیسه بدست شدم .

....

من خیلی تحقیق کردم سفر هوایی کم خطر ترینه ، به نظر من قطار خطرناک تره بیشتر تکون داره ، خودمم پس فردا دوتا پرواز هر کدو چهار ساعته دارم 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی