2777
2789
عنوان

یلحظه بیایین خیلی روحیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 52 پست

برا مانتو و لباسم پیشنهادم بهت اینه یه دوره نازک دوز بری هم برا خودت بدوزی هم برا اطرافیان یه پولیم دستت میاد شهر کوچیک برا کارای خدماتی کمتر توش رقابت هست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همیشه حسرت میخورم کاش اول زندگیمون میرفتیم کارم جورشد واس شوهرم تو بیمارستن انقدر بچه ننه بود نتونست ...

ببین من خودم تازه ازدواج کردم ولی اول ازدواج گفتم من باید برم از شهرمون بعد ازدواج اومدم یه شهر بزرگ حاضرم از خانواده دور باشم ولی پیشرفت کنیم آخه با این گرونی ها زندگی خیلی سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجا اومدن تهران شوهرتون بفرس کار دو شیفت برداره صبا اسنپ .شبا مثلا نگهبانی

ققربونت برم تو شهرمااصلا کارنیست درامدم پایین اینجا یاباید بابات پولدارباشه یا دکتر باشی

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ااطراف تهران یا کرج یااشتهارد 

کرج نیا 

خیلی خوبه ولی عرضه خیلی زیادی میخواد اینجا

تو تهران شبا از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح اسنپ کار کنن شوهرتون روزانه بالا ۱ میلیون درمیاره ک میشه ماهانه ۳۰

تو کرجم از ساعت ۷ صبح تا ۷ شب ۷۰۰ تا ۱میل ۵۰۰ میتونن دربیاره فقط از راه اسنپ

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
برا مانتو و لباسم پیشنهادم بهت اینه یه دوره نازک دوز بری هم برا خودت بدوزی هم برا اطرافیان یه پولیم ...

اوونم پول میخاد هردوره ای سه چهارتومن ولی خودمم دوس دارم برم ک یچیزی یادبگیرم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
کرج نیا  خیلی خوبه ولی عرضه خیلی زیادی میخواد اینجا تو تهران شبا از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح اسنپ کار ...

بنظرتون تهران بهتره؟ شهر اشتهارد تو کرج همش شهرک صنعتی شما اطلاع ندارین ببینم خوبه یانه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ببین من خودم تازه ازدواج کردم ولی اول ازدواج گفتم من باید برم از شهرمون بعد ازدواج اومدم یه شهر بزرگ ...

خیلی خوب کاری کردی انشالله همیشه موفق باشین 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ققربونت برم تو شهرمااصلا کارنیست درامدم پایین اینجا یاباید بابات پولدارباشه یا دکتر باشی

خودم شهرستانک کاملا میفهمم با ارشد نشستم خونه. اما با شرایط تو بری تهران کم میاری .خومونم می‌خواستیم بریم اما دو دوتا چهارتا کردیم دیدیم نمیصرفه.تهران خوبه برای درآمد و...اما به شرط اینکه هر دوتون شاغل باشین

کاربری دست دونفر
اوونم پول میخاد هردوره ای سه چهارتومن ولی خودمم دوس دارم برم ک یچیزی یادبگیرم

اگه تو تهرانم بخوای بیای باید یه مهارتی بلد باشی قسطی هم شده دوره رو ببین یاد بگیر ،تهران اومدن با یه مهارت مثل خیاطی بهتر از صفر بودنه 

در نهایت تهران خیلی خرج بالاس اجاره ها سر سام اوره مایی که کرجیم هم برامون تعران با شلوغیش به صرفه نیست اجاره هاش خیلی وقتا از ۵ شروع میشه این در حالیه که حقوق کارگر تو کارخونه با اضافه کاری نهایتااا بترکونه ۱۳_۱۴

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودم شهرستانک کاملا میفهمم با ارشد نشستم خونه. اما با شرایط تو بری تهران کم میاری .خومونم می‌خواستیم ...

من خودم دسته گل عروسی میزنم مصنوعی، کارهای تزیینی تاج. اینجور چیزا بنظرتون خوب نیست اینترنتی بفروشم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
خودم شهرستانک کاملا میفهمم با ارشد نشستم خونه. اما با شرایط تو بری تهران کم میاری .خومونم می‌خواستیم ...

شوهر من کارشناسی حقوق داره مثلا شهر ما همش پارتی بازیه وگرنه میتونه بره تو دادگاه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
بنظرتون تهران بهتره؟ شهر اشتهارد تو کرج همش شهرک صنعتی شما اطلاع ندارین ببینم خوبه یانه

اشتهارد خوبه ولی خود کرج بیاید عالیتره مهرشهر و گوهردشت بالاشهرا حساب میشن 

منطقه های پایین تر در سطح شما حصارک طالقانی کمالشهر سمت محمد شهر خرمدشت کیانمهر و.... که منطقه های عالی هستن 

ببین برای بازید حتما بیاید 

کرج از نظر امکانات عالیه بالاشهر هاش از تهران بهترن

و درآمدمشم خوبه بخای پوشا بزنی اسنپ کار شرکتی و....

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
شوهرت اونجا اسنب میخادا کارکنه؟/آنچنان فرق نمیکنه درامدتون اگر تو کار نکنی واجاره خونه و هزینه های ب ...

نه بره تو بیمارستانی کارخونه ای جایی کارکنه 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨