2777
2789
عنوان

یلحظه بیایین خیلی روحیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 52 پست
شوهر من کارشناسی حقوق داره مثلا شهر ما همش پارتی بازیه وگرنه میتونه بره تو دادگاه

شهرستان اینجوریه کار کمه مونده ها هم پارتی بازی نمیزارع به بقیه برسه یا آدم خودش بازاری باس باشه یا کارمند.کارهای خونگی مث آشپزی و...جواب نمیده چون همه خودشون درس میکنن اما یه خوبیش اینه اجاره خونه مثلا کمه.خرجا پایین تره.من خودم بچه کوچیکه نداشتم حتما میرفتم تهران یا کلان شهر ها هم برای شغل شوهرم هم خودم خیلی راحت میرفتم سر کار با پول خوب اما بچه نمی‌ذاره برم هم سر کار اونچه درمیارمو باس بدم مهد میمونه تنها درآمد شوهرم که اونم ایجاد داره.و....

کاربری دست دونفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارلیک توکرج چی

منطقه بدی نیست جزوه ملارده ولی منطقه متوسطه 

اگ پولتون میرسه منطقه های بهتری هست 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اشتهارد خوبه ولی خود کرج بیاید عالیتره مهرشهر و گوهردشت بالاشهرا حساب میشن  منطقه های پایین تر ...

امشب انقد دوتایی غصه خوردیم بنده خدا حتی میخاد تا ریاست جمهوری بره ک ی کاری جورکنه واقعا خسته شدیم بابچه کوچیک، یعنی دیگه گفتیم تنها چارش اینه ازشهرموندبریم که فقط بتونیم یکم پیشرفت کنیم، شوهرم نمیذاره من کارکنم وگرن من تاالان میرفتم سرکار الانم تو خونه لباس میفروشم ک فقط بتونم ی پولیواسه خودم داشته باشم ک متاسفانه میگم مردم سخت اعتماد میکنن واس خرید

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شهرستان اینجوریه کار کمه مونده ها هم پارتی بازی نمیزارع به بقیه برسه یا آدم خودش بازاری باس باشه یا ...

اینجا دیروز ی جوون بخاطر اینک حقوقشوندادن بهش میخاست خودشو بندازه پایین از بالای کارخونه ای ک توش کارمیکرده فککن یدونه کارخونه هست اونم حقوق این بدبختا نمیدن اونوقت تو بهترین مناطق تهران وشهرهای دیگ مثلا شعبه دارن  اخرم اون جوون اخراج کردن اخه پارتی بازی میذاره کسی بره سرکار 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شهرستان اینجوریه کار کمه مونده ها هم پارتی بازی نمیزارع به بقیه برسه یا آدم خودش بازاری باس باشه یا ...

ماالان طبقه پایین پدرشوهرمیماجاره نمیدیم اینطوریم تازه هیچی برامون نمیمونه حالا اصلا سرلباس بکنار نمیتونیم پس اندازم کنیم 😥

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
امشب انقد دوتایی غصه خوردیم بنده خدا حتی میخاد تا ریاست جمهوری بره ک ی کاری جورکنه واقعا خسته شدیم ب ...

یه پیشنهاد کاری 

بازار روز ها 

شوهرتون اگ ماشین داره میتوته بیاد کرج با سرمایه کمی بره تهران جنس بیاره هر جنسی حتی چکی هم میتونه بیاره

یا حتی صبحا میموه بخره ببر تو بازارا بفروشه 

شنبه بازار یکشنبه بازار و.....

کلی سود توشه 🚶🏾‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه پیشنهاد کاری  بازار روز ها  شوهرتون اگ ماشین داره میتوته بیاد کرج با سرمایه کمی بره ت ...

جنس مثلا چی بیاره ک سودش خوب باشه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
جنس مثلا چی بیاره ک سودش خوب باشه

والا مردم همه چیز نیاز دارن همه چی میخرن 

ولی بیشتر میوه 

تو هر چقدر صبح از میدون بار جنس ببری تا شب تموم میشه 

سبزیجات سیفی جات هم همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماالان طبقه پایین پدرشوهرمیماجاره نمیدیم اینطوریم تازه هیچی برامون نمیمونه حالا اصلا سرلباس بکنار نم ...

بری تهران به نظرت وضعت چطور میشه؟/هم اجاره خونه بچه کوچیکه نمیتونی بری سرکار هزینه بالاتر.به نظرم شوهرتون بفرس اول کار پیدا کرد درآمدش خوب بود بعداً تصمیم به رفتن کنین.مرکز استانتون چی کار چطوره؟اونجا پیدا کنه خیلی بهتره ماشین هم داره می‌ره میاد اگه فاصله کم باشع

کاربری دست دونفر