2777
2789
عنوان

یلحظه بیایین خیلی روحیم بده

228 بازدید | 52 پست

بچها من توزندگیم خیلی مشکل داشتم 

شوهرم درامدش ن خوب ن بد ماهی10ملیون 

تاالان هرچی درمیاوردیم جای قسط قرض میرفت 

ازماه بعد دیگ شاید بشه پس اندازکنم بهش میگم بیاازاین شهر بریم شهر خودمون کوچیک و اصلا کار توش نیست شوهرم الان تو اسنپ کارمیکنه خسته شدیم دیگ دوتامون شوهررم راضیه از شهرمون بریم تهران، ازطرفی اصلانم نمیذاره من برم سرکار بخدا نمیتونم ی لباس ک دوست دارم بپوشم یا بریم مسافرت حسرت همه چی مونده ب دلم، پسرخاله  همسرم رفت تهران بازنش الان دوتاشون رفتن تو کارخونه سرکار امروز زنش اومد پیشم کلی فیس افاده کلاس گذاشت درصورتی ک روزی ک نامزدش کردن با ی سر تیپ مزخرف اومد خونه شوهرش 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

تهران بدتره باور کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازظهرتاحالا اعصابم خراب دلم گرفته ازاینهمه مشکل 

چندروز منتظرم شوهرم کارکنه پول بده ی مانتو بخرم حالم ازخودمو این زندگیم بهم میخوره چون شوهرم فقط منو سرشکسته میکنه بااینکاراش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

۱۰ میلیون نه خوبه نه بد؟ طلا ۳۵۰۰ دوست عزیز درآمد شوهرتون بده 

۳۰ میلیون میشه نه خوب نه بود😭😂

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بشین تو شهرت همونی که داری رو بخور تهران بیای باید خودتم تو این شهر شلوغ و غیر قابل اعتماد با اجاره های سر سام اور کار کنی 

تازه شانس بیاری حقوق یکیتون بره به اجاره اون یکی کار کنه فقط برا شکمتون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ای کاش از شهرتون برید.شهر کوچیک اصلا جای پیشرفت نداره

همیشه حسرت میخورم کاش اول زندگیمون میرفتیم کارم جورشد واس شوهرم تو بیمارستن انقدر بچه ننه بود نتونست دل بکنه ازشون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ااطراف تهران یا کرج یااشتهارد 

اونجام بده

اگ‌کاری بلده حرفه ایی دارا خوبه ، ولی اسنپ نمیصرفه

چون کرایه خونه زیاده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

فقط یه نصیحت هیجکس با درآمدش پولدار نشده 

سرمایه گذاری مهم ترین کاره 

شما قرعه کشی میتونی شرکت کنی پولتونو زیاد کنی طلا بخری پولت بی ارزش نشه 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
همیشه حسرت میخورم کاش اول زندگیمون میرفتیم کارم جورشد واس شوهرم تو بیمارستن انقدر بچه ننه بود نتونست ...

بجا اومدن تهران شوهرتون بفرس کار دو شیفت برداره صبا اسنپ .شبا مثلا نگهبانی

کاربری دست دونفر