2777
2789

سلام بچها همسر من مغازه داره و با یکی از دوستاش شریک هستن و خب دو سه تا خانم و یکی دوتا آقا براشون کار میکنن که خب من همه رو میشناسم همسر من تو محل کار کلا راحته و باهمه شوخی و بگوبخند میکنه 

جدیدا یه خانمی رو بعنوان حسابدار استخدام کردن من یکی دوبار دیدمشون خب ظاهر موجهی دارن تیپ امروزی معقول و درکل خانم بدی به نظر نمیومدن

تا امروز تو گوشی همسرم دیدم این خانم پیام داده اقای فلانی شریکتون به من گیر میدن میگن حساب کتابت اشتباهه من سابقه کار نداشتم تا راه بیفتم طول میکشه بگید منو اذیت نکنن و از این حرفا

همسرم هم نوشته بود مشکلی نیست فدای سرت کم کم درست میشه

یکی دو روز بعد دوباره یه پیام بلند با همون مضمون‌های قبلی فرستاده بود که همسرم جواب نداده بود

دوباره چندروز پیش پیام داده اقای فلانی این پسره که پیک هست رو شما فرستادین در مغازه 

که باز همسرم جواب نداده بود

حالا نمیدونم بینشون خبریه؟

باید نگران شم؟

یا عادیه؟

شاید بعد پیام شوهرت بهش زنگ میزد😬 

ولی بنظرم شوهرت کاریش نداره اون زیادی پیام میده، حواست باشه شوهرت بندو به اب نده باهاش بیشتر گرم بگیره

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو همسرت خودت رو حساس نشون نده ب این موضوع همسرت فکر کنه تونسته یه رقیب برای شما پیدا کنه بیشتر مردا از این حس خوششون میاد و اگر تو اوم شرایط نبودن وسوسه میشن قرار بگیرن

جمعش کنننننننن  بیجا میونه ور ور ب همسرتون پیام میده دختره ی پرو  چرا خودت نمیری؟

من بچم کوچیکه واقعا شرایطش رو ندااارم که برم

اینم امروز اتفاقی دیدممم 

چیکار کنم؟؟؟

جلو همسرت خودت رو حساس نشون نده ب این موضوع همسرت فکر کنه تونسته یه رقیب برای شما پیدا کنه بیشتر مرد ...

حتما عزیزم

به خودش هیچی نگفتم ولی واقعا ذهنم درگیر بود

حالا باید،چیکار کنم دختره رو؟

شاید بعد پیام شوهرت بهش زنگ میزد😬  ولی بنظرم شوهرت کاریش نداره اون زیادی پیام میده، حواست باش ...

نمیدووونم😐

من که یکی دوبار دیدمش خیییلی راحت بود

ولی اگر دوباره دیدم پیام میده چیکار کنم؟

حتما عزیزم به خودش هیچی نگفتم ولی واقعا ذهنم درگیر بود حالا باید،چیکار کنم دختره رو؟

اگر میتونی به بهانه های مختلف یخورده بیشتر به محل کار همسرت برو و رفتار اون خانم ریز بینانه زیر نظر بگیر بدون اینکه همسرت متوجه شه.. شاید ففط یه حس حسادت زنونست

اگر میتونی به بهانه های مختلف یخورده بیشتر به محل کار همسرت برو و رفتار اون خانم ریز بینانه زیر نظر ...

حتمااا پیشنهادت عالی بود باید تو تایم کار خانم برم ببینم چه خبره

واقعا؟؟؟😅

نه بابا به حرف این کاربره گوش نده حواستو قشنگگگ جمع کن اینا یه نشونن که ممکنه اون زنه قصد و قرضی داشته باشه درسته بچه کوچیک داری ولی خب دسته بچتو بگیر برو اونجا 

اگ بچت بیشتر ۴ سالشه یا میتونه حرف بزنه بعضی وقتا یه یک ساعتی تنهاش بزار با باباش، بعدش ازش بپرس بابایی و اون خانمه چیکارا کردن؟ چی شد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.