2789

برام دعا کنید خدا بهم توجه کنه مشکلمو حل کنه هرچییی صداش میزنم یک ماهه بی جواب گزاشته منو نمیدونم چی بگم حالم خیلی بدع خیلی 

منم مث تو 

شاید خدا میخاد صدامونو بشنوه 

﴿﴿من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر﴾﴾

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
منم مث تو  شاید خدا میخاد صدامونو بشنوه  ﴿﴿من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر﴾﴾

برات دعا میکنم 

خیلی صداش میزنم خیلی خیلی خیلی خیلی نمیدونم چرا جواب نمیده نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برات دعا میکنم  خیلی صداش میزنم خیلی خیلی خیلی خیلی نمیدونم چرا جواب نمیده نمیدونم

منم دعا میکنم الهی عاقبت بخیر شی 

جواب منو هم نمیده 

شاید وقتش نیس شاید دلش میخاد بیشتر صدای بندشو بشنوه🙂

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
منم دعا میکنم الهی عاقبت بخیر شی  جواب منو هم نمیده  شاید وقتش نیس شاید دلش میخاد بیشتر ...

چقد بغض کردم با این حرفت نمیدونم هیچی نمیدونم کاش بخابم و یعد چند ماه بیدار شم

چقد بغض کردم با این حرفت نمیدونم هیچی نمیدونم کاش بخابم و یعد چند ماه بیدار شم

الهی بگردم🙂💔اصلا ناامید نشیا اصلا من مطمعنم به ارامش میرسی

همچنین🥲

🤍🫂