2777
2789
عنوان

چاره‌ی نفخ در خواب چیه؟؟

576 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر

من دو سال پیش یه جراحی سخت داشتم که بعدش به مدت ۴ ماه یبوست مزمن گرفتم که ناشی از سندروم روده تحریک‌پذیر بود، کلی دارو و رژیم و دکتر عوض کردم هیچ کدوم اثر نکرد و با گذر زمان خودش خوب شد

ولی الان تازه دارم اثراتشو میبینم

چند ماهیه که تو خواب بدون اینکه خودم متوجه بشم دچار نفخ میشم و کنترلی ندارم، بنظرتون این مشکله یا طبیعیه؟؟🥲

حس میکنم شاید عضلاتم ضعیف شدن

چرا قبل این مریضی اینجوری نبودم

ابروم رفت جلوی همسرم تازه ازدواج کردیم😂

این سندروم شده دردی منم دارم هیچ کاری نمیتونی بکنی‌ خودش میره میاد منم این مشکلو تو خواب دارم گاهی صدای رودهامو‌میشنوم

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت ک تازه عروسی کرده بودم اینجوری شدم نمیدونم چرا ولی شب تا صبح تو خواب و بیداری بودم

چندبار ابروم رفت..... تااینکه دیگه باهمسرم ندار شدم اونم گفت. چرا خودتو انقد اذیت میکنی و اینا..... 

تا اینو وفت و من تونستم بخوابم مشکلم 99درصد حل شد😐 منم خیلی راها رو امتحان کردم فکر کنم بیشتر استرس باعث میشد

خندیدم ببخشید 😂😂😂😂  لحظات شادی سپری میشه 😂  خوب برو دکتر ، ممکنه ما چیزی بگیم اشتبا ...

الهی عزیزم مشکلی نیست ما خودمون هم میخندیم به این قضیه😂😂

آبرو برام نمونده، میترسم خونه کسی به عنوان میهمان شب بخوابم اونا هم بفهمن🥲😂😂

این سندروم شده دردی منم دارم هیچ کاری نمیتونی بکنی‌ خودش میره میاد منم این مشکلو تو خواب دارم گاهی ص ...

منم همینطور، گاها خودم با صدا بیدار میشم خیلی خجالت میکشم

قبلا اصلا اینجوری نبودم🥲🥲

منم یه مدت ک تازه عروسی کرده بودم اینجوری شدم نمیدونم چرا ولی شب تا صبح تو خواب و بیداری بودم چندبا ...

کار من از استرس گذشته، همسر منم به روم آورده و گفته سخت نگیر😂

الهی عزیزم مشکلی نیست ما خودمون هم میخندیم به این قضیه😂😂 آبرو برام نمونده، میترسم خونه کسی به عنو ...

برای رفع نفخ معمولا نبات داغ خوبه ، یا عرقیجات عطاری، ولی چون عمل کردی بنظرم بهتره که بری از دکترت کمک بگیری، چون دلیل معمولی نداره مثلا بگیم به فلان چیز حساسیت داری خوردی اینطور شدی، دلیلش چون به عمل و مشکل قبلیت بوده بهتر که دکتر بری ❤️

برای رفع نفخ معمولا نبات داغ خوبه ، یا عرقیجات عطاری، ولی چون عمل کردی بنظرم بهتره که بری از دکترت ک ...

خیلی سعی میکنم رژیممو رعایت کنم چیزایی که نفخ میاره مصرف نمیکنم

کلا نوشابه و چیزای گازدارو حذف کردم، با اینکه خیلی هوس میکنم

همش گرمیجات و اینا میخورم ولی اصلا اثر نداااره🥲🥲

خیلییی دکتر رفتم دارو خوردم ولی واقعا بی‌اثره

ایشالله هیچکس به درد سندروم روده تحریک پذیر دچار نشه، بیماریه لجبازیه، به هیچ صراطی مستقیم نیست😭😂😂

عملم مربوط به روده نبود، بخاطر رژیم غذایی بعدش این مشکلو پیدا کردم، مجبور بودم به مدت ۱ ماه هیچ غذای جامدی نخورم و فقط مایعات مصرف کردم، از همون موقع روده‌ام کلا دچار مشکل شد

با این اوصاف تنها راه چاره دعاست😂 دعام کنید😂😂

خیلی سعی میکنم رژیممو رعایت کنم چیزایی که نفخ میاره مصرف نمیکنمکلا نوشابه و چیزای گازدارو حذف کردم، ...

دعات مستجاب شد 🤣شورتتو موقع خواب بذار جلوی مقعد دیگه صداش خفه میشه .