life_89 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1660 عنوان خانوما برای ازدواجتون ... 488 بازدید | 34 پست چه نذر یا دعایی کردین که جواب گرفتین؟کاش یکی به من بگه من کی ازدواج میکنم🙁 1403/02/19 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادوستانی عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1403 من چند روز دیکه میرم مشهد برات دعا میکتم انشالله همسر خوب و شایسته نصیبت بشه
life_89 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1660 من چند روز دیکه میرم مشهد برات دعا میکتم انشالله همسر خوب و شایسته نصیبت بشه ممنون ان شاءالله به دعای شما خدا حاجت منم بدهالهی حاجت روا بشی
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13087 چهل روز بالای سر شهدا گمنام دعای توسل خوندمالبته برای اینکه اکر ازدواجم به صلاحه اتفاق بیفته مامان دوتا گل پسر
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1622 من چند روز دیکه میرم مشهد برات دعا میکتم انشالله همسر خوب و شایسته نصیبت بشه ممنون میشم برای منم دعاکنی❤️
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17075 یعنی هیشکی هیچکاری نکرده تو یکی از تاپیکا بختم الان تکت میکنم دعا هاش توش عالین برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
life_89 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1660 چهل روز بالای سر شهدا گمنام دعای توسل خوندم البته برای اینکه اکر ازدواجم به صلاحه اتفاق بیفته خوشبخت بشیالتماس دعا
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4518 یه دور قرآن کامل برای یکی از بستگانت که فوت کرده بخون و ازش بخواه برات دعا کنه یا برای یه شهید
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5924 تو یکی از تاپیکا بختم الان تکت میکنم دعا هاش توش عالین منم تگ کن