2789

مادرشوهرم هرچی حرف زشته جلو رو و پشت سر بهم زده از حرف ناموسی و کثیفی خونم و بعدم گیر داده ب شوهرم ک طلاقش بده 

حرف ناموسی در حد فحش داد 

ولی یبارم گفت میره خودشو میده دست خیاط مرد ک دستمالیش کنه 

بعدم همش دخالت و … و گیر به شوهرم ک طلاقش بده تمیز نیس خونه زندگیش 

موقع بارداریم دندونم درد میکرد نیومد ببرم دکتر تنها تو خونه بودم و من تو غربت هستم 

حتی مامانم نمیتونست ماه آخر بارداری بیاد اون گفت من نمیام مامان خودت بیاد ولی وقتی بچه بدنیا اومد نوه رو خواست بخاطر نوه یعنی نه من میومد 

الانم باردارم و میخوام سر کار برم ! نمیدونم بچه رو بدم دست کی ! شرایط جوریه باید سر کار برم ! وگرنه کارم از دستم درمیاد ! بنظرتون رابطم رو قطع کنم یا بچم رو بدم دستش ک کمکم بگیرش ! یجوری 

خیلی زورم میاد کسی ک اینهمه بدی بهم کرده رو تحمل کنم 

ولی بیچاره ام 

آنقدر نامرده ک حالم خوب نبود تازه زایمان کرده بودم درد داشتم ب زور میگفت شیر مادر بده به نوم 

گفتم درد دارم شیر خشک بخوره 

گفت من فکر نوه خودمم تو از ما نیستی داماد و عروس از خانواده آدم نمیشن 

هروقت یادم میفته دلم واسه خودم میسوزه ! تو بارداری با بچه تو شکمم صحبت میکردم آنقدر تنها بودم 

بااینهمه دلت صافه باهاش؟ فاصله رو رعایت کن، تو دست و پانباس 

سرکارنرو 

وظیفه شوهرتع

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بااینهمه دلت صافه باهاش؟ فاصله رو رعایت کن، تو دست و پانباس  سرکارنرو  وظیفه شوهرتع

نه خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام هدیه دادم بهش ولی اصلا انگار نه انگار به قول شوهرم میگه تو بدی ای نکردی که با خوبی بخواد اخلاقش عوض شه 

نه خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام هدیه دادم بهش ولی اصلا انگار نه انگار به قول شوهرم میگه تو بدی ای ن ...

ی چیزیت میشه اسی

میخای چیکار این لجن رو 

باهرکی درحدش

همونقدباش براشون، 

که هستن برات

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍