2789

تولد یکی از دوستام بود امروز

رفتیم ۳ تایی رستوران

بعد داشتیم شوخی میکردیم میخندیدیم ( اولش اروم و بی صدا) بعد من یهو نتونستم خودمو کنترل کنم یکم صدای خندم بلند شد

بجز ما و اون دوتا خانوم میز بغلی دیگه هیچکس تو رستوران نبود

هی دیدم برمیگردن چپ چپ نگاه میکنن ولی اهمیت ندادم

اخر خانومه بلند شد با ی لبخند ملیح اومد سر میزمون جلوی دوستام بهم گفت دختر گلم خوب نیست انقدر بلند بخندی یکمم شالتو بکش جلو عروسکم ببین از وقتی اومدی چقدر جلب توجه کردی من از اول حواسم بود گارسونا همش نگاه میکنن بهت....این کارا گناهه ها دخترخوبم بعدم منو رها کرد رفت....

از اونموقع حس بدی دارم اخه من اصلا اهل جلف بازی و این چیزا نیستم فقط خندم گرفته بود خب چکار کنم بخدا عذاب وجدان گرفتم😐😂💔

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زدی تو دهنش عشقم یا عین ماست وایستادی هر چی دلش خواست بگه ؟

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

زدی تو دهنش عشقم یا عین ماست وایستادی هر چی دلش خواست بگه ؟

نه نگاه کردم فقط

نمیدونستم چی بگم

اینجور مواقع خجالت میکشم بیشتر

الانم حالم ی جوریع

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید

میگفتی چشم خانوم ناظم نمره انضباطمو کم نکنی یوقت🤨🤪

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

شال و حرفای زنه مهم نیست ولی زشته بخوای تو مکان عمومی که مردم هزینه میکنن تا با آرامش غذا میل کنن بخ ...

اره خب قبول دارم کار زشتیه اما من نه جیغ زدم نه هوار کشیدم فقط ی لحظه بلند خندیدم