2777
2789

آرامش نمونده برام  مدام در حال دعواییم من بخاطر پولش باهاش ازدواج کردم عین خر پشیمونم کاش زمان به عقب برمیگشت کاش

من بی پول بودم تو مجردیم ولی آرامش داشتم سرمو که میذاشتم راحت میخوابیدم خیلی پشیمونم کاش زمان برگرده به عقب انقدر خسته شدم دلم میخواد بچمو بزارم پیشش برم راحت شم فقط 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه عزیزم

اصلا حرف منو گوش نمیده هرچی بگم حرف خودشه  دیشب رابطه میخواست منم بچم کوچیکه اذیت میکنه خسته میشم خوابم برده باهام قهره حرف نمیزنه تموم روز بیرون بوده الانم اومد گرفت خوابید

چکار میکنه مگه اخلاق نداره ؟

خیلی کم پیش میاد قهر کنه اگرم قهر کنه پدرمو درمیاره سر ی قضیه چرت قهره انگار نه انگار زنشم وجود دارم اصلا اهمیت نمیده بهم 

اصلا حرف منو گوش نمیده هرچی بگم حرف خودشه  دیشب رابطه میخواست منم بچم کوچیکه اذیت میکنه خسته می ...

عزیزم از این مشکلا اونایی که پول ندارن هم دارن باز خداتو شکر کن حداقل دغدغه پول نداری

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم از این مشکلا اونایی که پول ندارن هم دارن باز خداتو شکر کن حداقل دغدغه پول نداری

اگه بفهمی چی میکشم دلم خونه بخدا  منو خر حساب نمیکنه رفتم پیشش التماسش کردم نازش کردم‌چشاش بست حتی ی تکونم نخورد

اگه بفهمی چی میکشم دلم خونه بخدا  منو خر حساب نمیکنه رفتم پیشش التماسش کردم نازش کردم‌چشاش بست ...

متوجهم بعضیا شوهرشون اینطوری یه دنده هست دیگه.. انشاالله خدا همشونو سر به راه کنه و عاقل چی بگم..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
متوجهم بعضیا شوهرشون اینطوری یه دنده هست دیگه.. انشاالله خدا همشونو سر به راه کنه و عاقل چی بگم..

پیر شدم بخدا دیگه نمیکشم 

خداروشکرمشکل مالی ندارین.پرستاربگیرکمکت کنه واسه بچه داری.یه تایمی رونگه دارواسه رابطه.خب معلومه واسش خیلی مهمه این موضوع.من تاپیکات رودنبال می کنم.اول زندگی صبرمردهاکمتره.درکشون کمتره

اومی بیند.درمحضراوهستیم.