2777
2789
عنوان

بیاید یکاری کنید سر عقل بیام

219 بازدید | 21 پست

تا فکرش از سرم بره که عین خر امیدوار نباشم که اونم تمایل داره که قبول کنم نمیخادم

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

اگر یه پسر بخادت به مرحله ی شک نمیرسی

یعنی صد در صد مطمئنی که میخاد

اگر حتی یه لحظه شک کردی مطمئن باش از ته دلش نمیخاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اگر یه پسر بخادت به مرحله ی شک نمیرسی یعنی صد در صد مطمئنی که میخاد اگر حتی یه لحظه شک کردی مطمئن ...

نمیخادم مطمئنم ولی ی حس گولدن میاد سراغم قبول کردن اینکهدنمیخادم برام سخته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخادم مطمئنم ولی ی حس گولدن میاد سراغم قبول کردن اینکهدنمیخادم برام سخته

خب صد در صد سخته و واقعا کاری ازت برنمیاد چون ذات آدم اینه که دربرابر پذیرش چیزای بد مقاومت کنه

فقط باید صبر کنی تا زمان بگذره و دردت آروم شه

سعی کن یه سرگرمی برای خودت بتراشی

مثل باشگاه،کلاسای متفاوت و...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب صد در صد سخته و واقعا کاری ازت برنمیاد چون ذات آدم اینه که دربرابر پذیرش چیزای بد مقاومت کنه فقط ...

الان کنکور دارم هیچ علطی نمیتونم کنم حالم بده حس نخواسته شدن دارم مگه من چمه🥲

الان کنکور دارم هیچ علطی نمیتونم کنم حالم بده حس نخواسته شدن دارم مگه من چمه🥲

هیچیت نیست عزیزم ولی آدما مجبور نیستن مارو بخان؛طرف بعد۱۰_۱۲سال زندگی مشترک با دو تا بچه طلاق میگیره میگه اونس که میخاستم نبود

چون آدما عوض میشن

به جنیفرهم خیانت شد

به شکیرا هم خیانت شد

مگر اونا زشت یا ناقص یا بدهیکلن؟

تو ممکنه بهترین زردآلوی جهان باشی ولی یکی زردآلو دوست نداشته باشه

خودتو با درس خوندن سرگرم کن

منم اوج درس خوندنم بود که اومد آخرین ضربشو بهم زد و رفت با چشای گریون درس میخوندم ولی خوندم که فقد فکرم مشغول باشه

اون آدمی یه تیکه از زندگیتو نابود کرد نذار بقیشم خراب کنه

کنکور یه بخش مهمی از آیندته تمام سعیتو بکن تا تمرکزتو جمع کنی

هیچیت نیست عزیزم ولی آدما مجبور نیستن مارو بخان؛طرف بعد۱۰_۱۲سال زندگی مشترک با دو تا بچه طلاق میگیره ...

همش میگم تو خوشگل نیستی تو کافی نیستی خودمو کم میگیریم ،ته قلبم داره اتیش میگیره

همش میگم تو خوشگل نیستی تو کافی نیستی خودمو کم میگیریم ،ته قلبم داره اتیش میگیره

چرا فکر میکنی تو عیبی داری؟ چون یکی نخاستت؟

شاید اصلا تو لقمه ی گنده تر از دهنش بودی تو گلوش گیر کردی مجبور شده پست بزنه

میدونم سخته خودم این روزا رو کشیدم ولی بهم قول میدم ی مدت ک بگذره دلت میخاد سرتو بگیری بالا تف کنی تا برگرده تو صورت خودت ک اعصابت و وقتت و آیندتو پای ی آدم بی لیاقت حروم کردی

درکت میکنم تو دوران تو دقیقا تو شرایطت بودم. داری دنبال بهانه میگردی که نخونی. به درک که نمیخواد مطمعنا درس نبخونی و به جایی میرسی و خیلی بهتر از اونو بدست میاری پس دو روزو بزار برا ناراحتیت بعدش بیخیال فکر کردن بهش شو . ناراحتیت رو بزار بعد کنکورت ادامه بده. یا اگه میبینی نمیتونی به گول زدن خودت ادامه بده که اره شاید بخوادم و بزار بعد کنکور منطقی فکر کن و فراموشش کن

چرا فکر میکنی تو عیبی داری؟ چون یکی نخاستت؟ شاید اصلا تو لقمه ی گنده تر از دهنش بودی تو گلوش گیر کر ...

چون بنظر بقیه اون موقعیتش خوبه اون عیبی نداره ،بقیه میگن قیافت خوبه ولی چ فایده وقتی نیومدم ب چشمش

درکت میکنم تو دوران تو دقیقا تو شرایطت بودم. داری دنبال بهانه میگردی که نخونی. به درک که نمیخواد مطم ...

همش میگم شاید بخاد منو ،بعد کنکور بگه