2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

33 بازدید | 3 پست

من از وقتی این مریضی که دقیقا عین  کرونا  بود و گرفتم کلی سرفه زدم کل اون 1 هفته و هفته های بعدشو.

حالا که چندهفته س خوب شدم سرفه هارو دارم اما اینا سرفه های حساسیته که بعد از هرسرماخوردگی سراغم میاد الان مشکلم اینه یه وقتایی سرفه م بیشتر میشه با بوی چیزی باشه یا حتی انگار جایی سرد باشه.

این سرفه هارو که میزنم میبینم سمت چپ پشتم درد میگیرع واقعا نمیفهمم واس چیع؟قبلا کمردرد نداشتم کسی میدونه واس چیه

عزیزم عوارض کروناس ک تا چندین سال باهات میمونه هیچی مث کرونا ب داخل بدن آسیب نمیزنه و عوارض نداره

من قبلا گرونا گرفته بودم اما اینطوری نشدم فقط ریزش موی شدید پیدا کردم اونم وقتی فهمیدم که احساس کردم موهای پرم خالی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا گرونا گرفته بودم اما اینطوری نشدم فقط ریزش موی شدید پیدا کردم اونم وقتی فهمیدم که احساس کردم ...

دقیقا الان با این‌ک سه هفته س مرخص شدم موهای خیلی خیلی پرپشت داشتم ک کلیپس و کش بسته نمیشو والی الان انقد خالی شده با حتی ازین کلیپسای سه سانتیم میزنم میفته انقد کم پشته و اینک ریه هام بدجور هنو درد میکنه اصلا از شدتش کم نشده آخه من ۴ روز اولش رفتم کما بعدشم ک ۷۰ درصد درگیری ریه داشتم و اینکه اکسیژنه خونم ۵۰ بود و اصلا بالا نمیومد خیلی سروم بهم وصل بود و اکسیژنای مختلف دگ دکتر نا امید شده بود و جوابم کرده بود و خانوادمم ب شوهرم گفته بودن خودمم نا امید بودم دگ ولی خدا معجزه کرد الانم دارم اینو مینویسما ریه هامم  شدید درد میکنه و اینک ب کلیه سمت راستم آسیب زده اصلا نمیتونم ب پهلوی راست بخوابم آخه این کرونا جدیده ک کشندست دولتم اطلاع رسانی نمیکنه بچه ها و سن بالا رو بدون هیچ شکی میکشه الان ۵ روز پیش مامان دوست صمیمیم از همین کرونا عه جون سال ب در نبرد ۶۸ سالش بود یا همینطور دخترعموم فوت شد اگ مقاومتت پایین باشه دگ کارت تمومه