یوبین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 574 عنوان تایپتون چیه؟ 85 بازدید | 12 پست من: enfp. infp 1403/02/19 | 21:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2419 تایپمو نمیدونم اما کیبورد گوگل تایپ میکنم خیلیام خوبه! یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
یوبین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 574 تایپمو نمیدونم اما کیبورد گوگل تایپ میکنم خیلیام خوبه! 🤣🤣🤣منظورم تایپه تستیهاگه میخای تست بدی بزنتایپ شخصیتی و تست بده
یوبین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 574 intp infp. intp چقد شبیههم تایپه جونگ کوک و جینی خوشبحالت:// منم هم تایپه نامجون و تهیونگم:/
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2419 🤣🤣🤣منظورم تایپه تستیه اگه میخای تست بدی بزن تایپ شخصیتی و تست بده خب الان برا منه بیسوات یه سوال پیش اومده :اونایی که بهشون میگن بیشخصیت برای تایپ شخصیت باید شخصیت از کجا قرض بگیرن؟لطفاً جدی باش و نخند !🤣🤣🤣 یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
گربه_خنگول عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 6814 infp. intp چقد شبیه هم تایپه جونگ کوک و جینی خوشبحالت:// منم هم تایپه نامجون و تهیونگم:/ اره شبیه هستن ولی یه جورایی هم نیستن.جونگ کوک که اشنایی ندارم باهاش ولی گویا lsfp هست -𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2419 🤣🤣🤣منظورم تایپه تستیه اگه میخای تست بدی بزن تایپ شخصیتی و تست بده ببخشید من فقط میخواستم مؤدبانه شوخی کنمااا ، یه وقت اشتباه برداشت نکنید 🙏☺️ یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
یوبین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 574 ببخشید من فقط میخواستم مؤدبانه شوخی کنمااا ، یه وقت اشتباه برداشت نکنید 🙏☺️ 🤣🤣
زرپرست عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2419 🤣🤣 ای جانم . بخدا اینقد خوشحال میشم وقتی میبینم طرف مقابلم میخنده !☺️ دوس دارم همیشه اطرافیانمو بخندونم. اما نه با کارا و حرفای زشت یا شوخیهای زننده.ببین چقدر تایپم خوبه! تازه یه انگشتی تایپ میکنمااا 😁😂😂 یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
یوبین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 574 ای جانم . بخدا اینقد خوشحال میشم وقتی میبینم طرف مقابلم میخنده !☺️ دوس دارم همیشه اطرافیانمو بخندو ... 🤣🤣🤣من بر عکس میخام اون ادم گریه کنه بمیره🤣🤣🤣