2777
2789

سلام دوستان گلم.همونطور ‌که گفتم پسر خاله ام وکیل است و خیلی وقته میخاست باهام ازدواج کنه منم بخاطر اصرار خانواده هامون قبول کردم و اومدن خواستگاری 

دلیل قبول نکردن من ترس از نداشتن درآمدش است.

به هرحال قبول کردم اومدن خواستگاری 

موقع ای کع دمپایی دادم پاش کنه متوجه شدم که وای جوراب هاش از این جوراب های معمولی است و حالم یه جوری شد آخه مگه میشه 

دیگه جلوی خودمو گرفتم و صبر کردم بعد از کمی صحبت توی حرفام یه نیش خند زدم و گفتم جوراب هاتون مارک دار نیس آخه شان تون با این جوراب های معمولی پایین نمیاد؟!اینو گفتم و خندیدم تا به دل نگیر

یکم قرمز شد و چیزی نگفت و خاله ام بحث عوض کرد

خیلی ناراحت شدم آخه چرا نمی تونست جوراب مارک دار بگیره

مامانم و خواهرم میگه الکی ناراحت شدی 

به دوستامم چنین چیزی رو نمیتونم بگم که مسخره کنن خواستگارم اینقدر لولش پایینه 

دیگه اینجا این دردمو گفتم

ببخشید طولانی شد

خب چیکار کنم منم همچین چیزایی برام مهم است لطفا قضاوت نکنید من نمیگم پولدارم فلانم ...یا نمیخام پز بدم 

فقط مشکلاتمو اینجا میگم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ایوای عزیزم.. واقعا متاثر شدم ! چطور تاب آوردی همچین چیزیو؟ مگه میشهههه دختر؟ چطور روش شده با اون جوراب های معمولی که مارک دار نیست بیاد در حضور تو؟ خجالتم خوب چیزیه مردم بی حیا شدن!  ناراحت نباش عزیزم ایشالا خدا به راه راست هدایتش میکنه.. 

خلاصه : گفتم من خیلی خفنم درحدم نیست کسی که جورابش مارک نیست بیاد خاستگاری .

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

همیننن مونده بود

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

@ایسان234 بیا جانم کسب تجربه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave