2777
2789

وقتی شما بچه ای رو به دنیا میارید و بزرگ میشه هر رفتاری که داره انعکاس شماست که به خاطر رفتار ها و کارای شما شکل گرفته. اون خودش از هوا خیلی رفتار ها رو یادنگرفته که

بچه شما حق داره تو خونه ی قشنگ زندگی کنه غذای خوب بخوره لباس خوب بپوشه امکانات براش فراهم باشه.

شما تجربه ای دارید بگید.

من خودمو میگم.بابای من مادری داشت که فقط به خودش اهمیت میداد و بچه هارو خیلی اذیت می‌کرد و جوری تربیت شون کرده بود که خودش برای بچه ها هیچ کاری نکنه ولی بچه ها برای این جونشونو بدن خیلی آدم خودخواه و عوضی بود....الان این تربیت نادرستش داره مارو اذیت میکنه.بابای من یه کاری کرده که اگه بعد عمری برای ما چیزی خرید یا انجام داد ما فکر کنیم چه لطف بزرگی در حقمون کرده و چقد ما برای این کارش باید سپاسگزارش باشیم.

حالا این کاری که میگم مثلا خرید یه بستنی یا فست فود یا مثلا دوچرخه هست در این حد....اصلا متوجه نمیشه که احترام و اهمیت و توجه و اولویت قرار دادن یعنی چی..اگه کاری برای خودش خوب باشه و بهش نیاز داشته باشه انجام میده و بعدم میگه به خاطر شما کردم.

وقتی بهش میگیم مثلا یه روز غذا بخر یا نمیدونم یه دفتر یه صندلی به ما میگه مگه من به شما بدهکاری دارم؟

من هیچوقت بابامو نمیبخشم💔 ......کسی تجربه مشابه داشته؟

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛