smyg مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 عنوان بعد چند ماه برم بی دلیل بهش پیام بدم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست به نظرتون در وهله اول چی فک میکنه؟چون اون هیچ وقت پیام نداده اول دنبالم نبوده ولی رفتم خیلی گرم بوده جوری که انگار منتظره شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود 1403/02/19 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 اگه بگم همه اینا بود باور میکنی؟همه اینا رو برام انجام میداد سر همین دلبستم تنها ایرادش این بود قهر ... بعضیا هز ناز کشیدن خسته میشن مگه هرادم چقد توان داره
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 اگه بگم همه اینا بود باور میکنی؟همه اینا رو برام انجام میداد سر همین دلبستم تنها ایرادش این بود قهر ... چند وقت باهم بودین چند سالتونه
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 چند وقت باهم بودین چند سالتونه ۱ سال۱۸.۲۸ شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 ۱ سال ۱۸.۲۸ ادم باید برای زندگیش تلاش کنه پارتنر منم هروقت قهر میکنیم یوقتایی منم رفتم سمتش چون عشقش واقعیه
dokhtare_tabeston عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4222 نه اینستا دارم نه تل تازه به خودشم گفتم بعد کنکور میام الان برم سراغش میگم یجوریه شاید واتساپ؟ بنظرم نرو سراغش
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 ادم باید برای زندگیش تلاش کنه پارتنر منم هروقت قهر میکنیم یوقتایی منم رفتم سمتش چون عشقش واقعیه حس میکنم خیلی بچم همش میگم کنه ام اون دنبالت نیس تو چرا اویزونی از یه ورم رفتاراش.ادم عجیبی بود در کلشما چن سالتونه جفتتون شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 واتساپ؟ بنظرم نرو سراغش ندارمبه نظرت بعد کنکور یعنی ظهرش بلافاصله اومدم خونه پیام بدم بگم امروز تموم شد بالاخره اگه یادش باشم میفهمه کیم اگرم دیر ج داد نشناخت میفهمم فراموش شدم راحت تر فراموش میکنم شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 حس میکنم خیلی بچم همش میگم کنه ام اون دنبالت نیس تو چرا اویزونی از یه ورم رفتاراش.ادم عجیبی بود در ک ... من ۳۵ و اون ۲۷
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 من ۳۵ و اون ۲۷ مگه تو دختر نیستی؟پسری؟دختر باشی سختت نی با ۸ سال کوچیک تر؟ دخترا از خودشون کوچیک باشه راحت کنار نمیان شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 مگه تو دختر نیستی؟پسری؟ دختر باشی سختت نی با ۸ سال کوچیک تر؟ دخترا از خودشون کوچیک باشه راحت کنار ن ... ن من خانومم پارتنرم کوچیکتره ۹ سال عاشقه همیم ینی بهم نمیخوره ازش بزرگتر باشم ولی شناسنامه ای بزرگترم
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 ن من خانومم پارتنرم کوچیکتره ۹ سال عاشقه همیم ینی بهم نمیخوره ازش بزرگتر باشم ولی شناسنامه ای بزرگتر ... اهان پایدار باشید عزیزم اگه قصدتون ازدواجه امیدوارم بهم برسین شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
khapari عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1099 اهان پایدار باشید عزیزم اگه قصدتون ازدواجه امیدوارم بهم برسین اختلاف سنیمون بالاس
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 اختلاف سنیمون بالاس اگه تو قیافه معلوم نباشه مهم نیسخوش به حالت بزرگی من همیشه فک میکردم قراره ۱۸ سالگیم عالی باشه ولی متنفررررم از این روزا کاش میشد برم ۳۰ سالگی الانمو نمیخام شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
dokhtare_tabeston عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4222 ندارم به نظرت بعد کنکور یعنی ظهرش بلافاصله اومدم خونه پیام بدم بگم امروز تموم شد بالاخره اگه یادش ب ... خوبه بازم، ولی مگه شمارتو نداره ک میگی اگ شناخت؟
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4265 خوبه بازم، ولی مگه شمارتو نداره ک میگی اگ شناخت؟ خانوادم فمیدن شمارمو عوض کردن شماره جدیدمو نداره زنگ بزنم سلام نگفته میشناستم برا همون پیام میخاستم بدم شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود