2777
2789
عنوان

همسایمون دیده شوهرم دختر اورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6311 بازدید | 116 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی؟

ن کاملآ جدی هستم 

بقیه شو هم نوشتم بخون 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

اگر دوستش داری و میخای باهاش زندگی کنی باید باهاش صحبت کنی و زندگیتونو بسازین  اما الان که حرف ...

تاپیک خوندی؟؟

زن آورده توی خونه 

چه دوست داشتنی میمونه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نه اتفاقا باشه که زنه بفهمه شوهرش چیکاره اس 

اخه با کش مو چیزی ثابت نمیشه 

البته راست میگی شاید نشونه باشه برا فهمیدن کل حقیقت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تاپیک خوندی؟؟ زن آورده توی خونه  چه دوست داشتنی میمونه

وای خانوما تورو خدا اول بقیه نظراتم بخونین بعد ریپلای کنین

اصلا ریپلای نکنین راستی من ب استارترم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

استارتر تو هرکاری خودت می‌دونی درسته انجام بده اینجا نظرات متفاوته والا آدم یه کامنت میزاره پشیمون میشه ازبس که همه جای استارتر دخالت میکنن رو نظرات بقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=338291027]وای خانوما تورو خدا اول بقیه نظراتم بخونین بعد ریپلای کنین اصلا ریپلای نکنین راستی من ب استارترم🤦 ...[/QUOTE اتفاقا کامنت هاتو رو کامل خوندم😁👇👇

اگر دوستش داری و میخای باهاش زندگی کنی باید باهاش صحبت کنی و زندگیتونو بسازین 

اما الان که حرف طلاق و دادگاه اومده وسط فکر نکنم دیگه دوومی داشته باشین ولی امیدوارم که درست بشین

اگر واقعا قصدت موندنه صحبت کن اگر نیست هم طلاقتو بگیر برو

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

[QUOTE=338291027]وای خانوما تورو خدا اول بقیه نظراتم بخونین بعد ریپلای کنین اصلا ریپلای نکنین راستی ...

خیلی خب بحث نکن چون من با شما نبودم مخاطبم استارتر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40