2777
2789
عنوان

هماتوم

192 بازدید | 28 پست

۲۸ در ۱۰ میل تو ۹ هفته خیلی بزرگه؟ می ترسم😮‍💨😪

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
نه .لک بینی داری؟

خونریزی داشتم هفته پیش بهم شیاف پروژسترون دادن قطع شد چند بارم لک داشتم اما الان کلا قطع شده میگن باید لستراحت کنی نمیتونم 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس چیزی نیست 

برا منم ۷ هفته بودم همین اندازه بود لک بینی هم نداشتم فقط استراحت کردم ۱۳ هفته رفتم سونو جذب شده بود 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
نترس چیزی نیست  برا منم ۷ هفته بودم همین اندازه بود لک بینی هم نداشتم فقط استراحت کردم ۱۳ هفته ...

من نمیتونم استراحت کنم یه دختر ۵ ساله دارم کل کاراش با منه همسرمم نیست کمکم کنه فقط شبا میاد که اون موقع هم ما خوابیم

چرا نمیتونی .من استراحت مطلق کردم تو ان تی جذب شده بود

دخارمو کلاس میبرم کاراشو انجام میدم غذا بپز خرید کن همه اینا با منه مامانمم سنش بالاست مریضه مجبورم گاهی به اونم رسیدگی کنم

استراحت نکنم چی میشه؟

من نمیتونم استراحت کنم یه دختر ۵ ساله دارم کل کاراش با منه همسرمم نیست کمکم کنه فقط شبا میاد که اون ...

منم دخترم ۶ سالش بود 

نیاز نیست استراحت مطلق کنی ولی یه سری کارها رو نکن 

مثلا پله بالا پایین نکن خرید نرو جارو برقی طولانی نکن

زیاد سرپا نباش 

من در حد شام نهار معمولی درست میکردم  ظرفا رو خودم میشستم جارو برقی یکم بکش استراحت کن نصفشو بعدا بکش مثلا سرخ کردنی ها که زیاد باید سرپا باشی می تونی یه صندلی بزاری کنار اجاق بتونی بشینی 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
منم دخترم ۶ سالش بود  نیاز نیست استراحت مطلق کنی ولی یه سری کارها رو نکن  مثلا پله بالا ...

منم همینم پس یعنی در این حد کافیه؟ مرسی من فقط یه رانندگی اضافه دارم

دکتر به من گفته بود حتی دستتو نکشی از کابینت بالا چیزی در بیاری .یه کم فعالیتت رو کم کن .این دوسه هف ...

کسیو ندارم😪 مرسی