2777
2789

اونجایی که بخاطر ۶ ماهه و نارس بدنیا اومدنم کلی دارم درد میکشم از اونجایی که فیلم خودمو دیدم تو ۷ ماهگی عینک داشتم و هر ماه میرفتم واسه معاینه چشمم

اونجایی که دیدم مردم فقط بخاطر زیبایی‌ دارن میرن زیر تیغ جراحی و من بخاطر شفای دردم هر ماه میرفتم یه شهری که ۷ ساعت با شهرمون فاصله داره و تا الانم هنوز بیماریم کاملا خوب نشده 💔

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

وقتی خالم فوت کرد.وقتی همه حالشون بد بودو یه بچه ۸ماهشه بود که شیرمادرشو فقط میخورد و لب به شیشه نمیزد وقتی بچه لج میگرفتو هیچ کاری ازم برنمیومد واقعا اون لحظه ته همه چیز بود برام.از یه طرف غم کسی که از خواهر برام عزیزتر بود از ی طرف یه نوزاد که هیچکس شرایط خوبی نداشت واسه رسیدگی بهش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عید به این طرف هر روز قبلشم زیاد 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

وقتی فهمیدم مادرم بعد از تحمل ۳۰ سال روماتیسم حاد حالا سرطان کبد گرفته و قراره فقط دوهفته پیشم باشه .دلم بحال خودمم سوخت که هیچ وقت مادر سالم نداشتم و همیشه حسرتخور کسایی هستم که مادر سالم دارن و با هم خوشن  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

روزی ک تنهایی رو تجربه کردم

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

چقد تضاد بین کامنت تو و یکی مونده به بالایی

تضادی وجود نداره 

بابای من تا دو سال پیش در حد مرگ منو میزد ولی الان پشیمونه🫠منم بخشیدمش گذشته ها گذشته دیگه 

الان مهمه که جونش به جونم وصله

❤️❤️