سلام دوستان همونجوری که میدونید من حاملهام امروز تقریباً ساعت ۱۱ اینا بود که من تنها بودم گفتم برم از سر کوچه یه ماست بخرم بعد با خودم گفتم بزار برم بیرون حال و هوامم عوض شه خیابون خیلی شلوغ بود گفتم بزار از کوچه فرعی برم رفتم داخل کوچه یه ذره جلوترم یه چند تا مرد با موتور وایساده بودن ن ترسیدم گوشیمو از کیفم درآوردم که مثلاً دارم با تلفن صحبت میکنم بعد رسیدم بهشون اونا هم کلاه کاسکتشونو گذاشتن رو سرشون و دنبال من اومدن منم قدمامو تندتر کردم هی با گوشی صحبت میکردم که یکیشون بهم گفت خانم وایسا منم ترسیدم و سریع رفتم که یه دفعه از پشت بازومو گرفت منم ترسیدم و جیغ زدم گفت جیغ نزن هر چقدر که جیغ بکشی صدات به کسی نمیرسه منم گفتم آقا تو رو خدا منو ول کنید من باردارم گفتش گوشیتو بده بهم منم گوشیمو بهش ندادم بعد سرم داد کشید کیفمو از رو دوشم کشید منم هرچی داد زدم اصلاً انگار صدام به هیچکس نمیرسید هیچکسم نیومد بیرون از خونش بعد رفتن که سوار موتورشون بشن داد زدم که تو رو خدا وایسا کیفمو بهم بده هر چقدر پول میخوای بهت بدم فقط کیفمو بهم بده [(چون دیشبش میخواستم برم ۱۲ تا النگامو بفروشم گذاشته بودم داخل کیفم و یادم رفته بود که از داخل کیفم بردارم)] بعد تا اومدم بدوم دنبالشون یکیشون منو از پشت هول داد و دوید منم شلوارم پاره شد و زانوم شدیداً زخم شد و نتونستم بدوم دنبالشون اونا هم سوار موتور شدن و فرار کردند منم نتونستم بگیرمشون بعد زنگ زدم به شوهرم و قضیه رو واسش تعریف کردم گفتش که برو خونه الان میام میریم شکایت میکنیم منم تا سر کوچه رفتم که رسیدم به خیابون بعد اسنپ گرفتم و رفتم خونمون الان منتظرم تا شوهرم بیاد بریم شکایت کنیم از اون طرفم میخوام برم دکتر چون زیر دلم خیلی درد میکنه چون خیلی بد افتادم زمین لان عکس زانومم میذارم واستون فقط اینو نمیدونم که برم پلیس چی بگم
به قرآن از ترس میلرزیدم بیارم توی ساختمون معطب دکتر بودم پارسال بود یه پیرمرده اشغال تو اسانسور بود دررو واستم نگه داشت رفتم تو زیپ شلوارشو باز کرد کثافت اشغال منم تا تونستم فوشش دادم با کیفم کوبوندم توی صورتش قرمز شد بعد چند نفرم دیدن توی اسانسور مرده مثل حر فرار کرد اون موقع حامله نبودم البته
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏