2777
2789

سلام دوستان.

من یکسالیه تویه تولیدی لباس مشغول کارم واینجایه سرپرست داره همسن خودمه وباهم دوست شدیم.خیلی صمیمی وباهم کلی خاطرات خوب داریم.

اینجااین تولیدی یسریاخبرچینی کردن ومشکلاتی پیش اومدوکارشون خوابید.

همه کارگرابااینادعواکردن ورفتن ودیگه خوداین سرپرست باصاحبکارمشغول کاربودن ومن اومدم کمک کردم بهشون بدون هیچ حقوقی براشون مدت زیادی کارکردم.

این دوستم باهم همه جارفتیم وتوهمه برنامه هام بوده وحتی مهمونی خونه فامیلامون بردمش.

براارایش ازخارج گفتم بیاره برادرم لباس وکاپشن ازالمان اوردبراش من خواستم ازبرادرم.اینامنت نیس وهیچوقتم حرفشونزدم.اینجاجهت یاداوری گفتم.

الان کارشون راه افتاده وکارگرجدیددارن استخدام میکنن چندباره بامن یجوری بامنت وتندی حرف میزنه جلوبچه هاوضایعم میکنه.

من حوصله دوستی وادمای جدیدونداشتم این اومدتوزندگیم والان دلم میخوادیه دعوای حسابی بگیرم باهاش.

احساس میکنم ازم سواستفاده شده.

حساب حسابه کاکا برادر

چرا بی مزد براشون کار کردی

بعد دوست داری ارزش خودت رو بیاری پایین برای تداوم دوستیت

اول به خودت احترام بزار و بار بعدی که باهات تند حرف زد خیلی محترمانه خداحافظی کن و برو،

این ادمها رو باید دور کرد

خیلی پر ادعا شده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین حرفات متوجه اتفاق خاصی نشدم. به نظرم فقط یه مقددار عصبی هستی. رابطتو کم کن بزار یه مقدار زمان بگذره شاید بینتون درست شد.

مگه عذر تو رو هم خواستن؟

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

اگه یه بار دیگه همچین کاری کرد جلوی جمع چنان ضایعش کن که تا عمر داره اسمت میاد بلرزه

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
بین حرفات متوجه اتفاق خاصی نشدم. به نظرم فقط یه مقددار عصبی هستی. رابطتو کم کن بزار یه مقدار زمان بگ ...

کلاچندباره باتندی جلوبچه هاباهام حرف میزنه یجوری خودشومیگیره یرام انگارنه انگاریه دوستی بودم براش.

واقعاعصبی نیستم خیلیم اروم باهاش برخوردکردم وچیزی بهش نگفتم تاحالا.

ولی دوست دارم سری بعدی که بدخلقی کردباهام یجوری جوابشوبدم ناراحتی پیش نیادوبرم براهمیشه .

آدما همینن تا نیازاشون رفع میشه دیگ بای

خداشاهده اندازه۲..۳میلیون براش ارایش ازاونوراورده بودبرادرم.

کاپشن گرون قیمت.

بعدحالامن حرمت اون خاطراتی که باهم داشتیمونگه داشتم یزی بهش نگفتم چندباره بهم بی احترامی کرده

اگه یه بار دیگه همچین کاری کرد جلوی جمع چنان ضایعش کن که تا عمر داره اسمت میاد بلرزه

اون لحظه هنگ‌میکنم چون واقعاباورم نمیشه این خودش باشه .

تاهفته پیش یجوری دیگه بوداین هفته کارگرجدیداومده کلاعوض شده😐