2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتییین گاوی

359 بازدید | 58 پست

سلام کسی هست به من کمک کنه.دختر ۶ماهم حساسیت داره به پرویین شیرخشک پپتی میخوره وزن نمیگیره همش ۶ کیلو شده کسی مثل من بوده کی خوب شده سرلاک برا این بچه ها بوده بدید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم داشت شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت میدادم. الان دو سالشه پروتئین گاوی میدم صورتش دون دون میشه ...

ببخشید شما میدونین که بعد دو سال این بچه ها چه طور باید شیر یا لبنیات بخورن؟ از دکتر پرسیدین؟

ببخشید شما میدونین که بعد دو سال این بچه ها چه طور باید شیر یا لبنیات بخورن؟ از دکتر پرسیدین؟

دکتر پسر من میگفت کم کم یه قاشق ماست بدید یکم کره بریزید تو غذا ببینید واکنش میده بدنشون یا نه

دختر شما خوب وزن گرفت؟ چند سالشه؟ و چند کیلو ؟

نه دیگه همیشه وزنش کم بود

فک کن کل لبنیات و گوشت گاوی و بیسکوییت، شیرینی، پاستیل، بستنی، خلاصه هرچی گاوی بود نمیتونستم بخورم شیرم قوت نداشت فقط گوشت و ماست گوسفندی میخوردم

الان ۸سالشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
عزیزم شاید کم میدی اخه منم از یک ماهگی به پسرم پپتی میدم الان ۱۴ماهشه ۱۴کیلو وزنش  وزنگیریش خو ...

ازکی کمکی دادید میشه راهنماییم کنی با چی شروع کنم شما چیکار کردی