2777
2789
عنوان

اونایی که سقط داشتن بیان

355 بازدید | 52 پست

حالم خیلی بده سه روز پیش بارداری شیمیایی و تجربه کردم.رفتم آزمایش دادم بتام ۲۹.۳

فرداش پریود شدم 

یعنی من میتونم بارداراری سالم داشته باشم بنظرتون یا نه خیلی استرس دارم و بهم ریختم

چرا نمیتونی عزیزم حتما میتونی یکم بخودت و بدنت فرصت بده ذهنت اروم بشه بدنت اماده بشه دوباره اقدام کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شیمیایی دیگه چیه؟یعنی با قرص یا ای وی اف اینا؟

نگرانیت طبیعیه از افسردگیه بعد سقطه 

منم وقتی سقط داشتم یکی دو روز گریه میکردم

اگه گروه خونیتون یکیه و به هم میخورید که اوکیه ولی اگه منفی و مثبت هستین باید تا سه روز بعد سقط یه آمپول مخصوص بزنی تا برای بارداری بعدی سقط نکنی

بارداری شیمیایی دیگه چیه؟یعنی با قرص یا ای وی اف اینا؟ نگرانیت طبیعیه از افسردگیه بعد سقطه  م ...

نه طبیعی باردار شده بودم بارداری شیمیایی یعنی نه بتا کم میشه تو ۵ هفته و سقط میشه  خیلیا نمیفهمن باردار بودن حتی یعنی نطفه ضعیفه نمیتونه لانه گزینی کنه 

واقعا چرا پس دکترم چی نگفت

نمیدونم خیلی میترسم دوباره تکرار بشه💔

من الان میترسم باردار باشم پریودم یه کم دیر شده چند روز پیش یه کم خونریزی داشتم ولی سه روز گذشته هنوز خبری نیس ...به هیچ عنوان بچه نمیخوام چیکارکنم😢😢😢😢