2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا زندگی میکنن بعضیا تحمل

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا فکر میکنی کار خداس؟؟؟ شاید کار خود بنده اس.. درسته خدا گفته پس از هر سختی آسونی هست ولی بعضی بندها خودشون باعث زندکی سختشون هستن. در کل میگم خدا قوه عقل و اختیار داده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا فکر میکنی کار خداس؟؟؟ شاید کار خود بنده اس.. درسته خدا گفته پس از هر سختی آسونی هست ولی بعضی بند ...

دیگه سختی بسه تصادف دیه بی پولی الان دیگه تحمل بدبختی حیدی ندارم همسنام توی بهترین شرایط ذهنی درس میخونن من انقدر فشار رومه

چرا فکر میکنی کار خداس؟؟؟ شاید کار خود بنده اس.. درسته خدا گفته پس از هر سختی آسونی هست ولی بعضی بند ...

چون کار خداست بسه دیگه هرچقدر تلاش کردیم بازم یک نگاه نمیکنه 

دیگه سختی بسه تصادف دیه بی پولی الان دیگه تحمل بدبختی حیدی ندارم همسنام توی بهترین شرایط ذهنی درس می ...

خب تصادف و... مقصرش خود ادم چون بی احتیاطی میکنه و اتفاقه برای همس... سعی کن ذهنتو اروم کنی سخته میدونم ولی جز صبر و تحمل کاری نمیشه کرد فکر نکن بقیه زندگیشون گل و بلبل همههههه مسملات رو دارن ریز و درشت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻