2777
2789

تنبلی دارمم  بعد دارو بهم داده    الان ی هفته س دارو میخورم پریودی هام نامنظم بود ماه پیش ۲۶ ام پریود شدمممم  

از صب ک بیدار شدم سمت راست و  چپ شکمم حساس شده درد میگیره 

یعنی سرما خورده بنظرتون یا میخوام پریود بشم ؟؟   البته دیروز خیلی پیاده روی داشتم 

کسی راهکاری دارهههه انجام بدم واسه بهتر شدن تنبلی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داروهای تنبلی هورمونی و اصلا خب نیستش باز برمیگیرده عوارضشم خیلی بده پوست داغون میکنه ب طرز فجیعی....سعی کن لایف استایلت تغییر بده فسفود قندو شکر و قندهای مصنوعی رو حذف کن جایگزین بزار براش بیشتر غذاهای ابپز بخور ورزش کن ولی نه سنگین ...روزی ۲۰ دقیقه برقص بعد ناهارت هر روز اینکارو بکن...استرس حذف کن صبح قبل ۸ بیدارشو و قبل ۱۲ شب بخواب بعد خودت میبینی که بهتر میشی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
عزیزم داروهای تنبلی هورمونی و اصلا خب نیستش باز برمیگیرده عوارضشم خیلی بده پوست داغون میکنه ب طرز فج ...

یه هفته س سبک غذامون تغییر دارمممم اصلا لب ب شیرینی و فست فود نمیزنم پیاده روز هم انجام میدم