2777
2789

سلام دوستان من تو اقدام بارداری هستم الان یه سال و نیمه یه بار باردار شدم ولی خارج رحمی بود و بعداز جلوگیری الان دوباره اقدام کردم

خواب دیدم که بچه دار شدم و دخترم هست

خیلی از خدا خواسم ‌که بچه دار شم ولی خدانخواست و خارج رحمی بود مثله قبل استرس ندارم و بی تفاوت شدم ولی خب حسرتش رو دارم زیاد و تقریبا رفت و آمدم با کسایی که بچه دارن کمه و روحی خوب نیسم

این خوابا که یه بار دیگه هم دیده بودم اخرش تعبیرش رسید به بارداری خارج رحمی والان نگران شدم....تعبیرش چیه این جور خوابها

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

😶😶تو منی یا من توهم..فک کردم خودم تاپیک زدم..منم دیشب خاب دیدم یه دختر بچه بدنیا اوردم خیلیم ناز ب ...

واقعا؟؟🥲🥲چرا خارج رحمی شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بچه دارم برا دومی اقدام کردم ک پارسال خارج رحمی شد.ونفهمیدم چرا..الان باز میخام اقدام کنم ولی ...

خداحفظش کنه برات .من نه بچه اولم بود و اینجور شد عکس رنگی قبل و بعدش رفتم مشکلی نبود .خودمم موندم

سلام عزیزم امیدوارم که خوب باشین منم عین شما اسفند ماه خارج رحمی شدم و بعد اون هم مدام خواب میبینم که باردار  شدم یا نوزاد دارم، از خدا میخوام به زودیه زود دلتونو خوشحال کته. من اگر بخاطر همسزم نبود قید بچه رو میزدم. چون برای بارداری خارج رحمی داغون شدم و اعصابی برام نمونده 😔از عمق وجودم براتون دعا میکنم 

سلام عزیزم امیدوارم که خوب باشین منم عین شما اسفند ماه خارج رحمی شدم و بعد اون هم مدام خواب میبینم ک ...

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت

منم خیلی اذیت شدم خدا نصیب دشمن آدمم نکنه

انشالله که خدا به هرکی میخواد یه سالمش رو بده