2777
2789
عنوان

بیماری الوپسی برای خانم ها😭

128 بازدید | 4 پست

دوستان سلام من از وقتی حامله شدم و بچه دار شدم دچار بیماری آلوپسی شدم  اونم از نوع شدیدش😭 کسی خودش یا اطرافیانش که خانم باشه این بیماری داره اونم از نوع شدیدش که کل مو میریزه 

واقعا از لحاظ روانی خیلی تو عذابم 

تو اینستا دیدم بله بده ولی اونایی که من دیدم یا مدل شده بودن یا خیلی اعتماد بنفس داشتن.بنظر من خیلی زیبا بودن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت میکشم برم جایی خانواده همسرم اصلا خیلی کم میرم اعتماد به نفس معاشرت ندارم اصلا محل کار همه واسشون با نگاه سوال پیش اومد چرا اینجوری شدم نمیشه هم کلاه گیس گذاشت بیرون از خونه واقعا گرمم میشه ازونورم زیر مقنعه دید داره اگر مو نداشته باشم