2777
2789
عنوان

واکسن آبله مرغان _ام اس

1394 بازدید | 13 پست

سلام توروخدا اگه مرکز بهداشتی میشناسید که واکسن آبله مرغون دارع اطلاع بدید خداخیرتون بده من بخاطر بیماریم بایذ حتما بزنم توروخدا کمک کنید.     ازاد پرسیدم۲۰میلیون ندارم بخرم مراکز بهداشت بخاطر بیماریم رایگان میدن

واکسن آبله مرغون چرا بزنی ؟ واکسن سیستم ایمنی رو تحریک میکنه برای این بیماری خوب نیستا

دکترم گفت باید بزنی الان دارویی مصرف میکنم که تداخل نداره با واکسن چون بگیرم فلح میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابله نگرفتم بعد الان سینووکس میزنم دکترم میخاد دارو رو قویتر کنه تا وقتی واکسن نزدم نمیتونه چون ب ...

منم آبله مرغون نگرفتم تو بارداری آزمایش دادم آنتی بادی نداشتم یعنی در بچگی هم نگرفته بودم ولی دگترم حرفی نزد از واکسن

جتی واکسن آنفولانزا میخواستم بزنم اوایل پاییز مانع شد گفت سیستم ایمنی رو تحریک میکنه خوب نیست

خدایا شکرت...
من سه ماهه تقریبا نمیدونم چرااینقدر اصرار به واکسن داره

عزیزم امیدوارم پیامم بدردت بخوره 

دوتا دکتر من میشناسم توی تهران 

دکتر ترخانی و دکتر هرمان مقدم 

البته دکتر اطفال هستند اما برای بزرگسال هم فکر کنم انجام بدند 

هر دو امریکایی این واکسن رو موجود دارن من امروز دوز اول رو برای دخترم زدم 

دوتا دوز داره به فاصله سه ماه 

هزینه واکسن و ویزیت به تاریخ ۲۲ ازدیبهشت ۱۴۰۳ من ۹ میلیون تومان دادم