2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من دو بار ای وی اف کرد منفی شد. بعد یه سال باردار شد طبیعی الان دو تا پسر داره

اره منم منفی بشه دیگه دور دکتر رو خط میکشم و به زور بیخیال میشم هر چی خدا بخواد

خواهر شوهرم بعد دوازده سال باکلی دکترو دارو نشد.اخرین بار ای وی اف کرد نشد.بعدش طبیعی شد.الان دوتا بچه داره.باز جلوگیری میکنه ک نشه

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
بله امروز روز دهم هستم ولی درد پریودی دارم و روز هشتم لک دیدم

انشاالله لک لانه گزینی هست.

درد زیر شکمی خیلی کم انگار گاهی میگیره من دارم .

انشاالله مثبت بشی عزیزم..بر منم دعا کن چون بدون علائمم نگرانم تو قبل این ۱۰ روز علائمی نداشتی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خواهر شوهرم بعد دوازده سال باکلی دکترو دارو نشد.اخرین بار ای وی اف کرد نشد.بعدش طبیعی شد.الان دوتا ب ...

اره میگن بیخیال باشی بهتره منم اگه بتونم سعی میکنم بیخیال شم

انشاالله لک لانه گزینی هست. درد زیر شکمی خیلی کم انگار گاهی میگیره من دارم . انشاالله مثبت بشی عزی ...

چرا روزای اول خیلی نفخ داشتم علاعم دیگه ای نداشتم ولی از روز هشتم که درد پریودی خیلی کم دارم