2777
2789
عنوان

هوای مشهد سرده الان؟

439 بازدید | 66 پست

سلام دوستان تو سایت هواشناسی دیدم فردا مشهد ۱۰۰ درصد بارندگیه و هواش ۱۷ و ۱۳ و ایناس . سرده به نظرتون نیاز به لباس گرم برای بچه ها هست؟

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز که گرمه ولی اگه هواشناسی زده 100درصد مطمئن باشید بارون میاد سرده چون شنبه زده بود 60درصد بارندگی هم سرد شد هم خیلی بارون اومد هواشناسی هفته رو نگاه کنید طبق اون لباس بیارین تا راحت باشین نه خودتون نه بچه ها اذیت نشن 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده
مرده م از گرما بوخودا پوخته م  مشهدی بخون 😁😁😁 در حد یک بارونی و سوییشرت و کلاه نازک  ...

آخ جان مشهدی هستین😁فردا رو زده از بعد از ظهر اینا دما میاد رو ۱۳.

الان که هوا خوبه  ولی کلا هوای مشهد تو فصل بهار خیلی متغیره  ممکنه بعدازظهر هوا سرد بشه& ...

یه سوییشرت نازک واسه بچه ه جواب میده؟ زده ۱۳ درجه میشه