2777
2789
عنوان

چکارش کنم وحشتناک بچه ننه اس

1133 بازدید | 46 پست

توروخدا هرکدوم راهکار دارین بهم بگین ما متاسفانه وضعیت خوبی نداریم نمیتونیم خونه بخریم یا اجاره بدیم با مادرشوهرم تو یه ساختمان طبقه جدا میشینیم شوهرم بیش از حد بچه ننه اس تو 5تت بچه مادرش این چهارمیه و فقطم این تونسته ازدواج کنه بقیه همه مجرد شوهرم امروز8صبح رفته بالا تا10.عصرمادرش اومده با هم رفتن بیرون 7برگشته دوباره رفته تا9الان دوباره رفته هرچقدر مبگم12شبه پنجشنبه اس همه مردا الان کنار زنشونن تو میری بالا گوش نکرد و رفت سه ساله عروسی کردیم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم وقتی هم هس یا تو تلگرامه یا پا تی وی چکار کنم

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

یه پلی استیشن بخر، بشینید دو نفری بازی کنید، همچین معتاد پلی استیشن بشه که سالی یه بار نوروز بره بالا.😂😂😂

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینی مردی که مادری هست همینه 

من خیلی تلاش کردم 

ما غربیم مادشوهرم شمال تهران 

شوهرم کلا میره اونجا میمونه حتی شب ها  البته در هفته دوبار 

من خیلی سعی کردم ولی چون تنها مرد اونا هست و مادر و خواهرش تنها نباشه نتونستم کاری کنم 

فقط بیخیال شدم و حرص نخوردم و زندگی خودم را میکنم 

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

الان ميان ميگن خونتو جدا كن ☹️☹️

خدا صبر بده بهت 

راهت اينه كه به شوهرت تو خونه خيلي خوش بگذروني دلش نهواد بره جايي

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
یه پلی استیشن بخر، بشینید دو نفری بازی کنید، همچین معتاد پلی استیشن بشه که سالی یه بار نوروز بره بال ...

دقيقا. منم باشوهرم هر شب بساط رالي داريم 😂😂 پا به پاي تفريحاتش ميرم 😁😁

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم  

اونا دو تا پسر دیگه هم دارن 😢😢اخه من چه خاکی به سرم بریزم 1شب نباید خونه باشه یعنی از لحظه بیدار شدن تا خوتب باید4بار برع؟

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

به نظرتون کوچیک نمیشم روزی4بار اونم تو این ساعتها برم خونه مادرشوهرم؟

من همیشه تو خونه تنهام نمیدونم چرا خدا به من توجهی نمیکنت من نه سلامتی دارم نه پول نه بچه نه شوهر درس حسابی به خدا نمیدونم چرت باید زندگی کنم