2777
2789

بچه ها خیلی خوبن ها 

ولی دیگه آزار دهنده شده خونه ما توی خیابان پدرشوهرم ابناسیه نی نی دارم و به پسر اول دبستانی

مادرشوهرم میاد کمکم واسه شستن نی نی چون هنوز چهل روزش نشده و نمیتونم تنها ببرم 

هروز زنگ میزنم میگه ببریمش حمام

روزی که بهش میگم حمامش کنیم از صبح هی زنگ میزنم 

میگه چکار کنیم بیام یا نه حساب کنید تا ۱۲ظهر سه بار زنگ میزنه با آرامش و غیر مستقیم بهشون گفتم که من تا صبح با بچه بیدارم و صبح می‌خوابم دوباره فرداش از اول صبح زنگ می‌زنند شوهرمم هروز صبح زنگ میزنم میگه خواب نمونید بچه بره مدرسه یکی دوبار خواب موندیم ولی خب پیش میاد دیگه گوشیمو خاموش میکنم 

میاد تا خونمون زنگ آیفون میزنم خسته شدمامروز گوشی خاموش بود با دعوا میگه چرا گوشی هاتون خاموشهمیگم بخاطر اشعه و اینکه نی نی داریم شبا خاموش میکنیم

با یه حالت بدی گفت یکی رو روشن بزارید. خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینا خوبی نبودها .ببخشید احتمالا یکم تنبلی به خاطر همین هم اینا رو خوبی میدونی هم اذیت میشی . وگرنه رفتارها و کارهاشون خیلی رو مخ هست و استقلال و اعتماد به نفس آدم رو میگیره

✅️🦋👌🍀

بگو همسرت با مادرش صحبت کنه یا ی بار درو باز نکن بگو شبا تا صبح بیدارم اصلا متوجه نشدم اومدین شاید متوجه بشه

یا گوشیرو سایلنت کن بعدا مثلا ساعت ۱ یا ۲ بعد از ظهر زنگ بزن ک‌ شبا بیدارم دیگ تا این موقع با بچم میخوابیم شاید متوجه بشه

ولی واقعا با بچه کوچیک موقعیت سختیه 

جان منی❤️

بهش نگومیخاحمومش کنم 

همون لحظه زنگ بزن بگویه ساعت دیگه بیاحمومش کنیم 

ماجراها زندگیتون روهم نگید که باعث شه هم اونهااذیت شن هم شما 

چندتابچه دارن مادرشوهرت اینا؟؟

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

اسی اینا خوبی نبودها .ببخشید احتمالا یکم تنبلی به خاطر همین هم اینا رو خوبی میدونی هم اذیت میشی . وگ ...

نه والا خودم هروز بیدار میشم بچم به موقع می‌فرستم مدرسه به جز یکی دوبار که خواب موندیم

ولی خب‌مثلا حموم‌نی نی رو باتوجه به شب قبلش و اینکه خونه مرتب باشه میزارم مثلاً یه شب تا صبح بیدار بودم نمیتونم نه صبح پاشم ببرم حمام.  میگم مثلا ۱۲ظهر ببرم

کلا شما هم رو‌مخی😁

میگی خواب موندی واسه مدرسه پسرت بعد خودت میگی که خب طبیعی هست

اصلا طبیعی نیست باید نظم داشته باشی،،وقتی سربه هوا و شلخته ای بقیه حق دخالت تو زندگیت رو‌میدن

شرایطت خیلی خاص و‌سخت نیست فقط تنبلی

پس کسایی که شاغلن و‌دوتا بچه هم دارن با شرایط شما چطور برنامه ریزی میکنن؟؟

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب بخاطر لطف شون هست و میخواد کمک کنم  ولی خوبی بیش از حد خسته کنندس

عزیزم چرا فن بیانت اینهمه ضعیفه؟؟کمک کنم؟یا کمک کنه؟

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
خب بخاطر لطف شون هست و میخواد کمک کنم  ولی خوبی بیش از حد خسته کنندس

آدم ها پا توی سن که میذارن کم طاقت میشن یعنی زود می خوان یه کاری رو انجام بدن تغییر هم نمی کنن دست خودشون هم نیست

روزی که می خوای ببریش حمام از قبل بگو ساعت یازده بیاید 

از قبل باشون هماهنگ باش

گوشی هاتونو یکیشو روشن بذارید بعضی وقتا مورد اروژانسی پیش میاد