2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه به این بچه امیدی داشت یا دارم فقط الکی اذیتش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست
لطفا توانایی بچه هاتون رو بشناسید .‌بسنجید بعد براشون تصمیمی بگیرید .‌ چرا بچه رو اینقدر اذیت کردی . ...

چی بگم

میخواستم برم خونه خودم فرشامو شستم جوگیر شدم گفتم همینجا از پوشک بگیرمش خونه نو رو نجس نکنه اما اشتباه کردم😞

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
الان قشنگ میفهمه میره دستشویی باید جیش کنه قشنگ روی سنگ توالت وایمیسته اما فکرمیکنم از تنبلیش باشه ک ...

نه از تنبلی نیست  بچه ها یادشون میره وقتی یادشون میفته که خیسی شلوار را حس کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اشتباه کردم الان نمیدونمدچیکارکنم

همسنه پسر منه

خیلی زوده میزاشتی دو سه ماه دیگه ک حداقل کنترل ادرار مدفوعشو بدست بیاره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
همسنه پسر منه خیلی زوده میزاشتی دو سه ماه دیگه ک حداقل کنترل ادرار مدفوعشو بدست بیاره

اره واقعا زود بود و حالا موندم توی گِل

اره واقعا زود بود و حالا موندم توی گِل

من ک میگم پوشکش کن تا دو سه ماه دیگه

راستی قد کوچولوت چنده؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من ک میگم پوشکش کن تا دو سه ماه دیگه راستی قد کوچولوت چنده؟

بخدا نمیدونم توی کارت واکسنشم علامت نزدن کاش متر داشتم الان اندازه میگرفتم بهت میگفتم

زن حسابی چ خبرته انقدزود گرفتیش 2/5سالگی بهترین سنه واین باز جیش میکنه همه جا

پسر اولی رو من توهمین سن گرفتم تولد دوسالگیش قشنگ بلد بود این یکی زرنگتر اونه من فکرمیکردم سن خوبیه خونمم موکت خالی بود گفتم بهترین موقعیته اما اشتباه کردم قبول دارم براش زود بود اما الان نمیدونم چیکارکنم دوهفتس دلم خون شده اعصابم داغون یه طرف میگم ادامه بدم میترسم بازم فرقی نکنه یه طرف میگم پوشک کنم میگم دوهفتس دووم اوردم نکنه بعدا دیگه همین جیش کردن تو دستشویی هم یاد نگیره الان مشکلم اینه که کلا جیششو نمیگهاگه هرساعت نبرمش یا حواسم نباشه تو شلوارش کارشو میکنه

پسر اولی رو من توهمین سن گرفتم تولد دوسالگیش قشنگ بلد بود این یکی زرنگتر اونه من فکرمیکردم سن خوبیه ...

اصلا وقتش نیست پوشکش کن بزاردوسال ونیم سرسه روزبی دردسریادمیگیره الان وقتش نیست دست ازسرش بردارکافیه اذیت ازپوشک گرفتن تورشدشخصیتی کودکان بسیارموثره من پسرم تولدش هست امروز، 2سالگی ازشیر 20روزه گرفتمش پوشک بااینکه خیلی علاقه داره به دسشویی رفتن وجیش جیش میگه گذاشتم شهریور که عاقل تره وفشاربهش نمیاد وخونه ام نجس نمیشه پوشکش کن هم خودت هم بچه رونجات بده اون دوهفته ام فراموش کن به چ زبونی بگه الان نمیتونم سروقتش یادمیگیره

اصلا وقتش نیست پوشکش کن بزاردوسال ونیم سرسه روزبی دردسریادمیگیره الان وقتش نیست دست ازسرش بردارکافیه ...

دیگه پوشکش کردم واقعا کم آورده بودم توان وتحمل اینکه ادامه بدم نداشتم انشالله که کار درست رو انجام داده باشم تا دونیم 3سالش نشه دیگه اینکارو نمیکنم بقول تو بسه هرچقدر به هردومون فشار اومد

دیگه پوشکش کردم واقعا کم آورده بودم توان وتحمل اینکه ادامه بدم نداشتم انشالله که کار درست رو انجام د ...

این بچه 2/5آمادست وبهترین کاروکردی الان پسرمنم همسنشه پوشک چی میشه 6ماه دیگه پوشک باشن سلامت روانشون تضمینه ازفشارنیاوردن ی چیزی که الان اصلا هیچی نمیفهمن ازش

این بچه 2/5آمادست وبهترین کاروکردی الان پسرمنم همسنشه پوشک چی میشه 6ماه دیگه پوشک باشن سلامت روانشون ...

اره از اولش اشتباه کردم اقدام کردم انشالله بقول شما همون2ونیم سالگی دیگه آماده باشه وراحت یاد بگیره