2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه به این بچه امیدی داشت یا دارم فقط الکی اذیتش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=338237976]یعنی میگی امیدی به یادگیریش هست؟؟ خیلی زرنگه نمیدونم چرا تو این مورد انقدر  ...

یکی دوبار اینکارو کردما ولی یجوری نگام میکنه انگار اصلا متوجه نمیشه چی میگم هنوز خوب صحبت نمیکنه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

حالا که فهمیدی زود بوده

دیگه همین رویه رو ادامه بده و مجدد پوشک نکن

یه مدت جایی نرو

و هر یک ربع ببرش دستشویی سرپا بگیر تا عادت کنه

معلومه که الان نمیاد بگه دستشویی داذگرم

باید عملی متوجه بشه

اون دستشویی بردن خیلی موثره

اره اشتباه کردم الان نمیدونمدچیکارکنم

خودت باید هر یک ساعت یبار ببریش دستشویی 

حالا یا سرپاش بگیری یا خودش دستشویی کنه 

اگرم سردیش بشه یا آب زیاد بخوره باید حواست باشه زود به زود ببریش

دوباره پوشکش کن بذار دو سال نیم بشه  

ولی آموزشت را بطور کامل متوقف نکن  مثلا خودت میری جیش کنی بگو من میرم جیش تو جیش داری اگه جیش داری تو اول برو  یا باباش میره باز بهش بگو این که بشه ملکه ذهنش و کامل یادش بگیره  اگه یه وقت جیش کرد کلی تشویقش کن و چند ساعت بعد بهش بگو آفرین اون موقع جیش کردی اگه بازم جیش داری بریم

من دو تا بچه هام از یک سال و نیم شروع میکردم آموزشا اولیه دو سالگی دیگه کامل یاد گرفته بودن

ی جوری گفتی ،،، گفتم الان حتما ۵و ۶ سالش هست 

میدونم اشتباه کردم داداشش تو همین سن بود بعد یه هفته راه افتاد فکرنمیکردم این‌یکی انقدر اذیت کنه

یکی دوبار اینکارو کردما ولی یجوری نگام میکنه انگار اصلا متوجه نمیشه چی میگم هنوز خوب صحبت نمیکنه

تو وقتی جیش کرد تو دشویی جایزه بدی میفهمه دسشویی بگه جایزه داره  تو حرفتو بزن  اون میفهمه.

اره اشتباه کردم الان نمیدونمدچیکارکنم

منم پسرمو دقیقا توی همین سن از پوشک گرفتم حیش رو خیلی زود یاد گرفت کمتراز یک هفته اما پی پی رو دوسه ماه طول کشید.ولی دیگه الان کامل مستقله حتی میره روی سنگ میشینه.نگران نباش زمان میبره. البته بابد بچت امادگی داشته باشه اگر میبینی هیچگونه امادگی نداره پوشک کن و بذار چندماه دیگه. دوهفته چیزی نیس که نتونی برگردی

یعنی میگی امیدی به یادگیریش هست؟؟ خیلی زرنگه نمیدونم چرا تو این مورد انقدر گیج میزنه

لطفا توانایی بچه هاتون رو بشناسید .‌بسنجید بعد براشون تصمیمی بگیرید .‌ چرا بچه رو اینقدر اذیت کردی . 

دوباره پوشکش کن بذار دو سال نیم بشه   ولی آموزشت را بطور کامل متوقف نکن  مثلا خودت میری ج ...

الان قشنگ میفهمه میره دستشویی باید جیش کنه قشنگ روی سنگ توالت وایمیسته اما فکرمیکنم از تنبلیش باشه که نمیگه کارشو تو شلوارش میکنه میترسم پوشکش کنم بعدا دوباره به مشکل بخورم

اذیتش نکن زوده  پوشک شورتی تنش کن بذار هر وقت امادگی شو داشت از پوشک بگیر بچه ها با هم فرق میک ...

ترسم از اینه میگن بدعادت میشن وسری بعدی بیشتر اذیت میکنن