2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اولته یا سابقه داشتی وای من خیلی میترسم از طبیعی میگن سزارین هم ممنوع شده انگار

من چون کسی نیست ازم مراقبت کنه باید زود سرپا بشم بار اولم هست

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
حتما بری خصوصی خوب تحقيق کن جای خیلی خوب برو اگه میخوای  زود خوب بشی باید حواست خیلی به خودت با ...

خصوصی خیلی هزینش زیاد میشه هیچ بیمارستانی هم نمیشناسم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خصوصی خیلی هزینش زیاد میشه هیچ بیمارستانی هم نمیشناسم

تو اینترنت تحقیق کن به بیمارستان دولتی عالی برو و دکتر زنان خوبی پیدا کن و گرنه مثل یکی از دوستای من کلی مشکل می‌خوری  انشالله که برای هیچکس این اتفاق نیوفت ولی میگم که حواستو جمع کنی شوخی نگیری دوستم وضعیت مالی خوبی نداشتم گف میرن جایی که ارزون باش کیسه آبش  پاره شد بعد  اصلا موقعی که زایمان  کرد اصلا دکتر نبود اخرش دکتر اومد کار که تموم شد بعد بچه میمیره ولی ایندفعه  بازم به حرف ما  گوش نداد رفت جای ارزون  ولی بچه سالم بود ولی کلی عفونت گرفت و بخیه هاش باز شد و رحمش عفونت کرد رحمشو برداشتن و لیزر  کردن خیلی مواظب خودت باش زایمان الکی نیس