بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبه که دفع شده ولی احتمالش هستوکلیه اش سنگساز باشه
باید سونو بده و رعایت و رژیم غذابی داشته باشه و نمک و مواد معدنی نخوره
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
حتما ببر دکتر کلیه و مجاری ادرار آزمایش وسونو براش مینویسه
برادرشوهرم سنگی که دفع کرد اندازه دونه برنج بود قشنگ زایید از دردش
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
چه حالب دفع داشته درد نداشته؟؟من یبار دوتا خیلی زیر اندازه کله مورچه دفع کردم انگار زاییدم انقدر که درد کشیدم و راه به راه سرم و صد درد میزدن انگار نه انگار انقدر گریه کردم و خودمو زدم از درد که بعدش مریض شدم
پوست هندونه بزار بجوشه با آب داغ تویه قوری یا قابلمه ، تلخه ولی برای دفع سنگ خوبه
پیاده روی زیاد
و فردا حتما بره دکتر
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش