2777
2789
عنوان

پیج قنادی من

91 بازدید | 12 پست

دوروزه پیجمو زدم و دارم سخت فعالیت میکنم و  منتظر فالوورم

میشه به پیجم سر بزنی

@afran__cake

ممنون دوستان

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

اگرخاستی همو فالو کنیم موافقی؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگرخاستی همو فالو کنیم موافقی؟ 

با پیج کاریم نمیشه

با پیج شخصیم فالو میکنم

بزار پیجت رو

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
با پیج کاریم نمیشه با پیج شخصیم فالو میکنم بزار پیجت رو

Khaterat_ziba1

فقط اسم پیجت چیه ک بشناسم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وصل نمیشه اگه شد حتما فالو میکنم

شما میای همو فالو کتیم اگر دوست داشتید🙏

@ afran_cake کیک افران

باشه ممنون.. رفتم اینستا فالو میکنم

شما میای همو فالو کتیم اگر دوست داشتید🙏

وصل نمیشه چند روزه وگرنه حتما فالو میکردمتون

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲