2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5752 بازدید | 137 پست

روزهای خوبی رو گذروندم. ما، من و همسرم، واقعا عاشق هم بودیم. نمیگم قهر و آشتی نداشتیم، داشتیم، گاهی هم زیاد داشتیم، اما روی‌هم‌رفته همه چیز عالی پیش میرفت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌دار شدیم. دعوا میکردیم، دوباره مثل دو تا آهن‌ربا به سمت هم کشیده میشدیم. اما بچه‌ها، حتی در بهترین لحظه‌های با هم بودنمون هم هرازگاهی به یاد عشق اولم می‌افتادم. یه لبخند میزدم و براش آرزوهای خوب میکردم. دعا میکردم هر جا که هست، خوشبخت باشه. زن خوب گرفته باشه، زنش از من خیلی خوشگلتر باشه و حتی یک لحظه هم به یاد من نیفته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت یه اتفاق خوب برام می‌تفتاد، یه پولی دستمون میرسید، یه گشایشی توی زندگیمون پیش می‌اومد، برای اون هم دعا میکردم که زندگیش خوب باشه.

کم‌کم یادش کمرنگ و کمرنگ‌تر شد.

کمتر به یادش می‌افتادم، وقتی یادش می‌افتادم، سریع‌تر از ذهنم میرفت. بارها وبارها خدا رو شکر میکردم که با همسرم آشنا شدم و چقدر خوبه و...اما هر چند وقت یک بار، خوابش رو میدیدم.

توی خواب همیشه یا من داشتم دنبالش میگشتم و پیداش نمیکردم یا اون داشت دنبالم میگشت و حالش بد بود یا بیقرار بود.

آهان اینم یادم رفته بود بگم. یه بار که رفته بودم شهرمون و ماه‌های آخر بارداریم بود، منتظر همسرم بودم توی خیابون. تکیه داده بودم به ویترین یه مغازهٔ طلافروشی که یکی گفت: «ببخشید»؛ یعنی برو کنار که بتونیم ویترینو ببینیم. برگشتم و دیدم خودشه! خدایا! چه دنیای کوچیکی. ولی اون منو ندید. اصلا نگام نکرد. حس کرد الان طرفش ممکنه ناراحت شده باشه که چرا بهش گفتن برو کنار، برای همین به صورتم نگاه نکرد و فقط به ویترین زل زد. و منو ندید.

یکی لایکم کنه من گم نکنم تشکر💗

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆