2821
2789
عنوان

برم خونه مامانم یا نه؟برای قهر

1643 بازدید | 41 پست

همسرم وقتی عصبی میشه فحش میده بهم 

سر خانوادش بهم فحش میده یعنی اگه بگه امشب برم خونه مامانم بگم الان ساعت ۱۰ شب میگه بگو گوه خوردم که گفتم چرا نری خونه مامان بابات 

خیلی سر خانوادش بهم فحش میده 

قبلا گفتم دفعه بعد میزارم میرم ۲تا هم بچه دارم چیکار کنم خدایا 

میدونم برم میاد دنبالم زود چون نمیتونه بچها نگه داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا بشین سر جات کجا بری 

بزار اینقدر بره تا جونش در بیاد حوصله داری 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

چراامشب همه مردا فحش میدن😅ای خدابگم چکارشون نکنه عزیزم شوهرمنم اینطوری فقط کافیه بفهمه رویچیزی حساسم یامثلا خانوادش بی احترامی کنن من حساس بشم روشون اگراسمشون بیارم میگه خفه شو اسم خواهرمو نیاربااینکه میددونه اون مقصر 🤦🏻‍♀️مردا توعصبانیت نمیفهمن چی میگن والبته مث بچن، نرو قهرعزیزم درکت میکنم نزارپای خانواده ها ب زندگیتون بازبشه بدتربشه

🕊✨🤲🏻

خیلی ها تو نی نی سایت این اشتباه رو کردن و ماهها گذشته و شوهر دنبالشون نرفته ؛

این وسط فقط بچه هات آسیب می‌بینن؛

کلا سکوت کن و کاری به کارش نداشته باش اصلا باهاش جز سلام خداحافظی و راجع به امور مهم خرید خونه و بچه ها صحبت نکن، تا اونم آروم باشه و فحاشی نکنه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نه بابا بشین سر جات کجا بری  بزار اینقدر بره تا جونش در بیاد حوصله داری

من نمیگم نره ولی من یذره مخالفت کنم مثلا بگم امشب بمون با هم باشیم فحش میده که نمیزاری برم 

اکثرمردا لجبازن شبیه ی پسربچه هستن اکثرا مغرور غد و میخوان حرف حرف خودشون باشه وقتی فحش میده سکوت کن میدونم سخته خودم کشیدم ولی بزار خجالت بکشه ازکارش تومث اون نشو دیگه 

🕊✨🤲🏻

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز