2777
2789

شوهرم روی ناحیه تناسلی یه چیزی مثل زگیل بوده من متوجه نشدم.خودش تنها رفته بوده دکتر .اونم بهش گفته شک دارم زگیل باشه نمونه گرفته بوده ازش بده به آزمایشگاه.بعد شوهرم

زندگی کمی مهربان باش😫

بعد شوهرم حالا یا بخاطر پول آزمایش یا ازترسش نرفته نمونه بده آزمایش انداخته دور.من می‌دیدم دوماه هس همش تو خودشه .رابطه نداریم هی میگفتم چته می‌گفت هیچی.

زندگی کمی مهربان باش😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت لایک کنین

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

با جـنده سـکــس داشته

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

تا اون روز صبح بلند شد بره سرکار دیدم هی داره نگاه می‌کنه بعد دیدم زد زیر گریه و اعتراف کرد این جریانات.هی می‌گفت بخدا من خیانت نکردم .قرآن بیار دست بزارم وووو.گفتم چرا هیچی نگفتی گفت میترسیدم بگی خیانت کرده

زندگی کمی مهربان باش😫

من وارفتم اصلن.همونموقع دخترم از خواب بیدار شد نمی‌تونستم باهاش بحث کنم.هرچی گفتم نشون بده جاشو ببینم نداد گفت چیزی نمونده.بعد من فوری رفتم دکتر ومعاینه و آزمایش دادم بعد پنج روز جوابش اومد من نداشتم زگیل.گارداسیل هم زدم

زندگی کمی مهربان باش😫

خانمها زندگیم جهنم شده عین خواهر برادر شدیم.خودشم افسرده شده.دوتا بچه دارم که بگم بخاطر این طلاق بگیرم .گرچه همش دنبال اتو هستم ازش چی پیدا کنم ولی فعلا نبود بخودم قول دادم چیزی پیدا کردم نمونم باهاش 

زندگی کمی مهربان باش😫