2821
2789

خیلی کنجکاو شدم

خودشم هی استوری میزاره هی پاک میکنه.. 

منم هروقت پاک میکنه میرسم🤣

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ما سطح دغدغمون مثل شما نیست 🙄😂

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

واقعا جدا شدن بلاگرا مشخص نیست که اینقدر کنجکاوی؟

زندگی و پوچ و چشم و هم چشمی و تنوع طلبی و خیانت و هزرتا چیز دیگه

که ۹۰ درصد بلاگرا دچارش هستن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم همینطور 

بشدددددت مشتافم بدونم 

ولی دیدی که تو استوریاش مینویسه مثلا فلان چیزم نیست طرف انگار خاک تو سر از خونه خودشم میدزدیده

خاک تو سر افشاگرا از همه افشا میکنن اینو نمیبینن ما ببینیم چیشده🤣

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
واقعا جدا شدن بلاگرا مشخص نیست که اینقدر کنجکاوی؟ زندگی و پوچ و چشم و هم چشمی و تنوع طلبی و خیانت و ...

درسته 

ولی این بلاگر بشدت خانوم و مظلومه کسیِ که شوهرش که هیچ وقت ماها نه دیدیمش و نه میشناسیم از خونه خودشم چیز میز میدزدیده 

خیلی دختر مظلومیه و چادی و باحیا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
درسته  ولی این بلاگر بشدت خانوم و مظلومه کسیِ که شوهرش که هیچ وقت ماها نه دیدیمش و نه میشناسیم ...

اینکه چادری هست دلیل نمیشه دختر خوبی باشه عزیزم❤️

همین که زندگیش و به نمایش گذاشته ،یعنی  عقل نداره و عقده ی دیده شدن داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه ما سطح دغدغمون مثل شما نیست 🙄😂

مگه من گفتم دغدغه امه؟ 

در ضمن کفتم کسی میدونه؟ نگفتم کسی نمیدونه بیاد بگه نمیدونم🤣

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
حالم از همه بلاگرای بی مصرف بهم میخوره  شما دیگه چقد بیکاری

اها الان شما خیلی کار داری؟ 

شما هم مث ما تو نی نی سایت میچرخی نه سایت انرژی اتمی🤣

اها الان شما خیلی کار داری؟  شما هم مث ما تو نی نی سایت میچرخی نه سایت انرژی اتمی🤣

بله تو نینیسایت میچرخم ک اگه چهار جا ب مشکل برخوردم از مشورت ها بقیه استفاده کنم با چهار تا باشعور چت کنم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بله تو نینیسایت میچرخم ک اگه چهار جا ب مشکل برخوردم از مشورت ها بقیه استفاده کنم با چهار تا باشعور چ ...

اگه میخوای با چهار تا باشعور چت کنی دلیل نداره جواب تاپیک مربوط به بلاگرا را بدی پس تو هم بیکاری

اگه میخوای با چهار تا باشعور چت کنی دلیل نداره جواب تاپیک مربوط به بلاگرا را بدی پس تو هم بیکاری

باش

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز