2777
2789
عنوان

آی ویروس جدید بدن درد میده؟😢

201 بازدید | 12 پست

یک ماه قبل گرفتم چه عفونتی داشت...وحشتناااک سینوسام درد حالا ک خوب شد بدن دردش افتاده بم تموم کمر و پهلوهام و امضبم پاهام اضافه شد😭

خیر سرم همیشه سیستم ایمنیم قوی بود این چ کوفتی بود؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر اینا زیاد میخوری؟

شیر نمیتونم بخورم کلا ولی لبنیات اصلا ی ماهه لب نزدم امشب تازه ماست خوردم.چطور؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

منم همین الان درگیرشم بعلاوه تهوع وبی اشتهایی شدید ومعده درد وگرفتگی شدید صدا ..🤕🤕🤕🤕

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
من حدود ده روز دارم دو سه روز اول انگار دوسه نفر با چوب زدنم ی شب لرز  دیگه جدید بود آنفولانزا‌ ...

وای منم چن روز اول لرز شدید داشتم🥴

شما دل درد هم گرفتین 

نه خداروشکر

چند روز داری؟

یک ماهه