2777
2789
عنوان

رابطه جنسی در دوران نامزدی

409 بازدید | 10 پست

شاید کمی سخت باشه که دو نفر که عاشق هم هستن رو از رابطه جنسی منع کرد. اما شما می‌تونین خودتون رو درگیر شناخت همدیگه و برگزاری مراسم عروسی کنین تا این موضوع رو فراموش کنین.

نباید تسلیم فشار جنسی بشین و تا ماه عسل باید منتظر بمونین. این بهانه درست نیست که، به هرحال قراره که ازدواج کنیم، حالا چه الان رابطه جنسی باشه چه بعدا، چه فرقی داره!

شاید به نظر این حرف، قدیمی بیاد. اما باید بدونین که یک رابطه سالم برای صمیمیت، نیازی به رابطه جنسی نداره؛ عشق یعنی صبور بودن. زن و مردی که به عشق خود مطمئن هستن، می‌دونن که بقیه عمر خودشون رو می‌تونن از رابطه جنسی، لذت ببرن. اما دوران نامزدی، زمانی هست که باید وقت رو برای ساخت یک زندگی با پایه‌های محکم، صرف کرد

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

دقیقا

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق نیستم 

چرا نیستی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
چون این افکار دیگه دموده شده، تو حلالش باشی بخای هی طفره بری و بپیچونی صد در صد میره با یکی دیگ میره ...

من از نسل افکار پوسیده نیستم عزیزم

آدم اعتقادی و مذهبی سفت و سخت هم نیستم

واقعا فک میکنین با برقراری رابطه جنسی با نامزد و یا همسر 

اگر قرار باشه اتفاق ناجوری بیافته شما جلوگیری میکنی؟

فک میکنی دلیل خیانت زوجین فقط رابطه جنسیه؟

نه عزیزم اصلا دلیل اصلیش این نیست

من از نسل افکار پوسیده نیستم عزیزم آدم اعتقادی و مذهبی سفت و سخت هم نیستم واقعا فک میکنین با برقرا ...

عزیزم وقتی شوهرت ازت رابطه میخاد میخای با حرف زدن درباره تشریفات مراسم مثلا سرشو گرم کنی؟

عزیزم وقتی شوهرت ازت رابطه میخاد میخای با حرف زدن درباره تشریفات مراسم مثلا سرشو گرم کنی؟

من نگفتم بدون رابطه 

گفتم وقتت رو بیشتر صرف ساختن کن

من از نسل افکار پوسیده نیستم عزیزم آدم اعتقادی و مذهبی سفت و سخت هم نیستم واقعا فک میکنین با برقرا ...

سری ب دادگاه ها بزنید متوجه می‌شید اصلز ترین دلیلش همینههه آمار داریم اصلا 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/