2777
2789
عنوان

نمره انضباطم😢

1142 بازدید | 17 پست

من تو کلاس ب سایلنت معروفم.

ولی کلاسمون واویلا اصن بمب توش منفجر میشه همیشه..

معدل ترم اولم ۲۰ شد.

بعد من از ترم دو به بعد واقعا بخاطر فشار مدرسه..ضربه هایی ک از دوستام خانوادم خوردم افسرده شدم.خودمم میدونم.بچه ها همه میگفتن که من جزو ساکت ترین هام...

مدرسم شاهده و به شدت سختگیرن به شدت..

افسردگی م رو درسمم تاثیر گذاشت و نگران معدلم بودم که..

امروز بچه ها خیلی اذیت کردن طوری ک معاون اومدگف ی نمره انضباطی به‌تک تکتون بدم...

اینم بگم‌من ترم اول با دوستام ی گروهیی زدیم من پا‌گرفتم اصن جرمی نبود ولی خب..من میگم لالم لال ب من میگن تو شلوغی...

امروز اومدن کارناممو دادن اصن موندم.

نمره انضباط بم ۱۳ دادن‌!!

اعتراض کردم‌گفتن تر و خشک باهم میسوزه..

بعد دوباره گف فردا ماماناتون و بیارید تا بگم چ کار کردید..

منی ک میگم تکونم نخوردم

حالا فردا که میرم ..چطور دفاع کنم از خودم من بی زبونم.. نمیدونم چطور میگن شلوغم ☺😔

ب حدی فشار میارن ک افسرده شدم اینجا..

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

مگه هر کی ساکته منضبطه؟ ...به تک تک کاراتون دقت میکنن...به لباستون موتون ناخنتون طرز حرف زدنتون رضایت معلما...به دیر رسیدن یا نرسیدن و حتی با کسایی که دوستی....اینکه بهت سیزده دادن خیلی کمه...فکر کن ببین چیکار کردی...چون صرف ساکت بودن ملاک نیست...گوشی نبردی؟؟؟ معلمی رو اذیت نکردی؟؟؟ دانش آموز چطور؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دبیرستانیم اگه جای تو بودم مامانمو نمیبردم اول خودم میرفتم با مدیر و معاون صحبت میکردم ولی بعدا اگه دیدم مشکل حل نشد به خانوادم میگفتم باید از همین الان یادبگیری که کسی حقت رو ضایع نکنه

راجبه کلاستم زیاد خودتو درگیر بچه ها نکن ولی خب اگه یکی دوتاشون بچه های خوبی باشن میتونی باهاشون دوست بشی و حداقل توی مدرسه اذیت نشی

مگه هر کی ساکته منضبطه؟ ...به تک تک کاراتون دقت میکنن...به لباستون موتون ناخنتون طرز حرف زدنتون رضای ...

گوشی نبردم تو عمرم

لباسام همیشه مناسب بوده.معلما همه ازم راضین.

بچه ها هم شوکه بودن.هنهشون شاهدمن.

من تمام کارایی رو ک روز اول تعهد دادم انجام ندادم..!

واقعا نمیدونم چرا.

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
اگه مدرستون دور بین داره بگین توی دوربینا شلوغیامو نشون بدین وگرنه مجبورم برم اموزش پرورش بگم 

چون کلاسمون خیلی خیلی شلوغه همش هی تهدید میکنن دوربین داریم.

بعد میگیم نشونمون بدین میگن هر وقت مدیر مدرسه شدید ببینید😑

منم دبیرستانیم اگه جای تو بودم مامانمو نمیبردم اول خودم میرفتم با مدیر و معاون صحبت میکردم ولی بعدا ...

من مامانم هیچوقت هیچوقت هیچ جا طرفدارم نبود...

باهاشونم صنبت کردم اول گفتن خوب دیگه تر و خشک با هم میسوزن ۵ دقیقه بعد گفتن ماماناتون و بیارید..

و اینکه مدرسه..

من اینجا افسرده شدم شکستم بخاطر همین دوستای فیکم.بخاطر همین فشارا..واقعا تاثیر داره این همه تلاش کنم برا درسم بعد اینطور...۷ نمره خیلیه.

گوشی نبردم تو عمرم لباسام همیشه مناسب بوده.معلما همه ازم راضین. بچه ها هم شوکه بودن.هنهشون شاهدمن. ...

شاید اشتباه گرده باشن...حالا چرا انقدر میترسی؟؟ تو که میگی کاری نکردی...گاهی تشابه اسمیه

من مامانم هیچوقت هیچوقت هیچ جا طرفدارم نبود... باهاشونم صنبت کردم اول گفتن خوب دیگه تر و خشک با هم ...

کلاس هفتمی؟؟ اگه اره که تلاش کن مدرست رو عوض کنی بری دولتی و بعد کلاس بری که دبیرستانتو ازمون مدارس نمونه رو بدی فک میکنم بهتر از شاهد باشه من خودم شاهد نبودم ولی خب یکی از دوستام که بود اذیت میشد مخصوصا اینکه به شدت روی پوشش و عقاید حساسن نسبت به بقیه مدرسه ها. از طرفیم امکانش هست فقط بخوان کلاستون رو تهدید کنن ما ترم اول هممون رو ۱۷ دادندهیچی نکردیم خودشون ۲۰ زدن چند وقت بعد

شاید اشتباه گرده باشن...حالا چرا انقدر میترسی؟؟ تو که میگی کاری نکردی...گاهی تشابه اسمیه

نه..بحث اشتباه نیست..معلمامونم میگن وقتی لج میوفتن با ی‌کلاس دیگه لجن..

تشابه اسمیم  نیست کلا فامیلیم کمیابع😅 کلاسمون خیلی بد در رفته اسمش خیلی 

و معاونامونم تک به تک همه رو کاملا میشناسن!

میترسم چون آیندمو قبلا از دست داده بودم..الان دیگه نمیتونم واقعا..با این نمره اگه بمونه ن اینجا میزارن بمونیم نه جایی دیگه رامون میدن..نمره داشتیم ۳ هم داشتیم🤕

کلاس هفتمی؟؟ اگه اره که تلاش کن مدرست رو عوض کنی بری دولتی و بعد کلاس بری که دبیرستانتو ازمون مدارس ...

آره هفتمم..

من واقعا قبلا آیندمو گم کردم.

الان امیدم به درسم بود..

داره روم تاثیر میزاره..

مامانم میگه اگه نمرتو درست نکن جایی دیگه هم قبول نمیشم..

هدفمم همون آزمون نمونه بود..ولی با چه وضعیتی؟

۱۳ خیلی کمه..

تنها ترسی ک ب جونم افتاده اینه فردا نتونم دفاع کنم از خودم طبق معمول لال باشم و درست نشه..

نه..بحث اشتباه نیست..معلمامونم میگن وقتی لج میوفتن با ی‌کلاس دیگه لجن.. تشابه اسمیم  نیست کلا ...

هفتمی؟؟؟؟🤭🤭

چه آینده ای رو خراب کردی؟؟؟؟ تو هنوز هیچ آینده ای رو شروع نکردی....ول کن ...بذار انضباط بدن صفر مگه مهمه؟؟؟؟ معلمم لج نمیتونه بکنه مگه یه معلم دارین؟؟؟

مادرتو ببر نگران نباش جلو روت سرزنشت میکنه اما پشت سر هواتو داره

انقدرم نا امید نباش

آره هفتمم.. من واقعا قبلا آیندمو گم کردم. الان امیدم به درسم بود.. داره روم تاثیر میزاره.. مامان ...

سعی کن تمرین کنی که از خودت دفاع کنی. مگه کسی از تو بالاتره که بخوای بترسی ازشون؟؟ اعتماد به نفس داشته باش و سعی کن باهاشونم با لحن بد و عصبی حرف نزنی چون لج میوفتن