2777
2789

طرفم مادربزرگش  فوت کرده ، از یکشنبه رفته شهرستان. از وقتی هم رفته اصلاااااا عین خیالش نیست من اینجام دلم گرفته (وقتی اینجا بود ما ۲۴ ی باهم بودیم ) از وقتی رفته نه پیام آنچنانی میده نه زنگ درست حسابی میزنه همش میگه فک و فامیل هستن نمیشه. امروزم با پسر عموش رفته پیکنیک و اینور و اونوره همش  ! دیشب یکم گلایه کردم از بی توجهی ش از همههههه جا زده بلاکم کرده و من دارم از حرص و عصبانیت داغون میشم. دو روزه هیچی نخوردم😔 یکی دو روز درگیر مراسم بود ولی الان دیگه رفته تو فاز خوش گذرونی با پسر عموهاش ایناس همش  

خیلی ناراحتم از برخورد ش . امروز اصلا تمرکز نداشتم سر کار از وقتیم اومدم خونه همش گریه کردم ولی اون داره خوش میگذرونه. شما بگید من اشتباه کردم ؟؟ الکی ناراحتم الان ؟؟ چرا حالم خوب نیست ؟؟

__ بدونِ اِمضا __

شما ناراحتی چون حس میکنی مرکز توجهش نیستی و با بقیه بیشتر داره بهش خوش میگذره و میترسی فراموشت کنه 

رفتارت باعث میشه دقیقا همین اتفاقات بیفته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه زیاد ور دل یکی باشی همین میشه ازت زده میشه 

دوم اینکه آدم دورش شلوغ بودنی جوگیر میشه و کسی ک همیشه پیشش بوده رو فراموش می‌کنه اونم همینطور الان خوشه نیازی ب تو نداره 

بعد برگرده خودش پشیمون میشه 

و در آخر در انتخاب خودت دقت کن

عزیزم

سعی کن یه تغییر مثبت به خودت بدی 

ممکنه زمان بر و سخت باشه ولی حتماً شدنی هست 

اینکه حال و روح روان خودت رو به یه نفر اختصاص نده 

اینکه بود و نبودش بخواد اینجوری تو رو به هم بریزه

قوی باش و منطقی فکر کن 

درسته دوستش داری ، ولی اول باید خودت رو دوست داشته باشی 

دختر کلا تعطیلی صاف خودتو ول کردی 

یه خورده تودار باش 

اینقد خودتو بی ارزش نکن پیشش

مناعت طبع داشته باش 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

خب مشخصه رابطه دوستی تعهد صددرصدی نمیاره از نظر پسرا ،هر وقت خواستن باشن اگر میلشون نبود نباشن

دختران که ۱۰۰در صدی میرن تو این رابطه ها

منطق اون میگه زن و شوهر نیستیم ک هر وقت دوس داشتم میرم سراغش ،دلیلی نمیبینه از خواسته هاش و خوشی هاش بگذره برای رابطه ی گذرا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.