2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم فقط باهاتون درد و دل میکنم. بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخخخخخیلی احمقانه س رفتاراش ! آخه الان دیگه کی بلاک میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

از این ادماست ک چون میدونه تو دوستش داری و ولش نمیکنی ب خودش اجازه میده هر رفتاری رو باهات داشته باشه

اگر حرف گوش بدی خیلی خوبه...یک مدت رهاش کن ن زنگ بزن ن سراغش برو اگر برگشت بازم چند. روزی بی اعتنا باش دوستت داشته باشه ب دست و پات میافته نداشته باشه  ب بیاعتنایی هاش ادامه میده و این نشون میده بهت ک این راه ب نفعته یا ن ...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دختر کلا تعطیلی صاف خودتو ول کردی  یه خورده تودار باش  اینقد خودتو بی ارزش نکن پیشش منا ...

اصلا نمیتونم ذهنمو ازش دور کنم و به کارای دیگه مشغول کنم خودمو . این کارو بلد نیستم اصن . پیله میکنم به یه چیزی دیگه ول نمیکنم😔

__ بدونِ اِمضا __
از این ادماست ک چون میدونه تو دوستش داری و ولش نمیکنی ب خودش اجازه میده هر رفتاری رو باهات داشته باش ...

چطوری طاقت بیارم ؟؟ میدونی خودم چقد سختمه این کار ؟؟ همش باید گریه و زاری کنم آخرم طاقت نمیارم دوباره میرم سمتش ..😔

__ بدونِ اِمضا __
اصلا نمیتونم ذهنمو ازش دور کنم و به کارای دیگه مشغول کنم خودمو . این کارو بلد نیستم اصن . پیله میکنم ...

مردها مث کش،شلوار میمونن هر چ بهشون بچسبی بیشتر ازت دور میشن و بلاعکس

مردها مث کش،شلوار میمونن هر چ بهشون بچسبی بیشتر ازت دور میشن و بلاعکس

همش فکرای منفی مثه خوره میفته به جونم ما الان کجاس با کیه داره چیکار میکنه چرا به یاد من نیست و...😔

__ بدونِ اِمضا __
چطوری طاقت بیارم ؟؟ میدونی خودم چقد سختمه این کار ؟؟ همش باید گریه و زاری کنم آخرم طاقت نمیارم دوبار ...

این وابستگیه ک داری...روی خودت کار کن وگرنه عذابهای بیشتری بهت میده

اصلا نمیتونم ذهنمو ازش دور کنم و به کارای دیگه مشغول کنم خودمو . این کارو بلد نیستم اصن . پیله میکنم ...

این همون احساسات هست که باید کنترل شده هزینش کنی اگه جلوش رو نگیری نابودت میکنه 

همونطور که اون راحت تونسته بدون تو با پسر عموش باشه یعنی اون کنترل کرده ولی تو نه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
همش فکرای منفی مثه خوره میفته به جونم ما الان کجاس با کیه داره چیکار میکنه چرا به یاد من نیست و...😔

رها کن این افکار رو رها کن میدونم سخته ولی مبارزه کن...وگرنه اذیتت میکنه

دارم آب میشم به خدا😔خیلی تو عذابم

از من بهت نصیحت ‌‌.تهش رو میگم این ادم ب دردت نمیخوره...حتی اگرم باهاش ازدواج کنی روزی میاد انقدررررر پشیمون میشی ک دیگه هیچ فایده نداره و دیگه دیره‌‌‌.‌

رها کن این افکار رو رها کن میدونم سخته ولی مبارزه کن...وگرنه اذیتت میکنه

کاش بتونم ولی متاسفانه اصلااااا نمیتونم حواس خودمو پرت کنمو بیخیال باشم . کاش میتونستم. اصن نمیدونم باید چیکار کنم .برعکسم کلا ،  حتی اینطور موقع ها با دوستامم بیرون نمیرم حوصله ندارم. یا برم انقد فکرم درگیر اونه که اصلا نمیفهمم کجام 

__ بدونِ اِمضا __