2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دارم گریه میکنم😭

208 بازدید | 17 پست

باردارم ۲۰ هفتمه جفتم قدامیه هنوز تکونای بچمو حس نمیکنم

مامانم مهمون داشت داشتم میرفتم خونشون آسانسور طبقه همکف بود تا اومدم سوار شم یکی آسانسور و زده بود یهو آسانسور خورد به دستم البته خودمو پرت کردم

به شکمم نخورد ولی نمیدونم به پهلوم خورد یا نه

الان یه ربع گذشته لکه بینی و اینا ندارم

اما چون تکوناشو حس نمیکنم خیلییی ترسیدم

اومدم خونه خودم شوهرمم نیست دارم گریه میکنم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. هیچیش نمیشه

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
عزیزم نترس هیچی نشده  من فردا ۲۱ هفتم تمومه هنوز درست تکون هاش حس نمیکنم  استرس نگیر اصل ...

شما هم جفتت قدامیه؟

ینی تو این مدت هر اتفاقی بگی برا من افتاده از استرس مردم ینی😭

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. هیچیش نمیشه

انشالله😭نمیدونم چرا این اتفاقا همش برا من میفته چندوقت پیشم یه دوچرخه  محکم از پشت بهم زد

شما هم جفتت قدامیه؟ ینی تو این مدت هر اتفاقی بگی برا من افتاده از استرس مردم ینی😭

والا نمی‌دونم جفتش چیه 

حالا هفته دیگه می‌خوام برم چکاپ می‌خوام به دکتر بگو چرا من تکون هاشو احساس نمیکنم 

نترس بخدا هیچی نیست

الان بچه تو این هفته از استرس و گریه متنفره و روش مستقیم تاثیر می‌ذاره نکن خواهر