2777
2789

خانم اشپز امروز انگشت حلقش رفته تو روغن داااغ سرخ شده😩😩😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فسنجونام عالین بخدا نمیخام تعریف بدم ولی بچه هام مهمانام دامادم همه راضی و دوسش دارین میخای تا دس ...

ممنون میشم اگر دستور پخت بهم بدین

فقط میزان گردوی پودر شده برای هر نفرم بهم بگین بی زحمت

ممنون🌹

گلی مرغت رو که شستی بزارکنارپیازخرد کن سرخ کن وقتی نارنجی شدمرغارو بزارتو پیاز که بوی زخمش گرفته بشه یه نصف استکان آب بریززیرش کم کن هی چندلحظه ای یبار مرغاتو تاب بده آب که بریزی یعنی خوب پیازبوی زخمش میگیره بعد آب که یکم جمع شد ادویه اات بریز و بازم بزار۵ دیقه با ادویه سرخ بشه.ازقبل گردوهات که مغز کردی آسیاب کن و گردوهای آسیاب شده رو بریز یکم تفت بده با مرغ درآخر رب انارت بریز و یه تفت چندثانیه ای بعد آبجوش تا جایی بریز که ازمرغ یکم بالاترباشه همین که قل زد زیرش ملایم کن سرقابلمه کج بزار که سرنره چون اولش سرمیره بعد دیگه خودش جا میوفته یه قاشق هم شکر بهش بده تا ملس بشه