گلی مرغت رو که شستی بزارکنارپیازخرد کن سرخ کن وقتی نارنجی شدمرغارو بزارتو پیاز که بوی زخمش گرفته بشه یه نصف استکان آب بریززیرش کم کن هی چندلحظه ای یبار مرغاتو تاب بده آب که بریزی یعنی خوب پیازبوی زخمش میگیره بعد آب که یکم جمع شد ادویه اات بریز و بازم بزار۵ دیقه با ادویه سرخ بشه.ازقبل گردوهات که مغز کردی آسیاب کن و گردوهای آسیاب شده رو بریز یکم تفت بده با مرغ درآخر رب انارت بریز و یه تفت چندثانیه ای بعد آبجوش تا جایی بریز که ازمرغ یکم بالاترباشه همین که قل زد زیرش ملایم کن سرقابلمه کج بزار که سرنره چون اولش سرمیره بعد دیگه خودش جا میوفته یه قاشق هم شکر بهش بده تا ملس بشه