2777
2789
عنوان

از کدوم هاش نتیجه گرفتین + عکسش📸

1608 بازدید | 19 پست

دوستان گلم ممنون میشم اگر خودتون تجربه ای دارید در رابطه با این محصولات پوستی و..... یا اطرافیان تون استفاده کردند و راضی بودند تجریه هاتون به اشتراک بذارید. خودمم تجربه هام میذارم

عکس محصولاتش هم میذارم چون تخفیف همه محصولاتش ۵۰ درصد بود و از تاریخ انقضا و.... اش هم مطمئنم که اوکیه وحشتناک وسوسه شدم برا خرید شون😂😑😑 مرتب هم به خودم میگم لازمم نیست بذارم قبلی ها مصرف کنم بعد جدید بگیرم ولی باز هیی وسوسه میشم برا خریدش

سرم سریتا برا تقویت مژه رو شنیدم خوب نبوده بعضیا راضی نبودن برا همین خودم سرم تقویت مژه آیسول استفاده کردم واقعاااا خیلی تاثیر داشت بعد ۷-۸ هفته متوجه میشید که تقریبا دو برابر شده مژه هاتون ولی بدیش اینه حجم اش کمه و اینکه قیمتش نسبت به حجمش نسبتا زیاده اگه حجمش بیشتر بود بهتر میشد.

تونر هم من تونر لافارر استفاده میکنم قیمتش مناسبه و به پوست من میسازه ( پوستم چربه ، مناسب پوست چربش میگیرم) ولی بدیش اینه خیلی پوست خشک میکنه و نیاز به یه آبرسان قوی در کنارش دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ضد افتاب الارو فلویید برای پوست های چرب استفاده کردم خیلیی راضیم ولی حجمش کمه و یمقداری نسبت ب حجمش گرونه
یکمم بخاطر غلظتش زود تموم میشه
وگرنه ک عالیه خیلی سبکه و اصلا رو پوستت حس خفگی نمیکنی

پوست رو هم یکی دو درجه روشن میکنه
خلاصه ک من دوساله استفاده میکنم و ضد افتاب ب خوبی این ندیدم

من پوستم خشکه تونر لافارر زدم و با میسلار دافی پوستموداغون کرد تیره شد با جوشای زیر پوستی

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

محصولاتی که داری و استفاده نکردم ولی خیلی تعریفشون شنیدم

این سایته هنوزم تخفیف هاش برقراره ماهم دست به جیب شیم؟  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من ضد افتاب الارو فلویید برای پوست های چرب استفاده کردم خیلیی راضیم ولی حجمش کمه و یمقداری نسبت ب حج ...

جدی چه خوب؟

منم یه ضد آفتاب دارم البته به توصیه یه بنده خدایی دیگه گرفتم پوستم چند درجه روشن تر میکنه ولی حجمش کمه بافتش هم خیلی آبکی و رقیقه و برای پوست سبزه به نظرم مناسب نیست اسمش هم  sunscreen fluid  برا پوست چرب

ممنون که تجربه ات رو در اختیارم گذاشتی

حالا قیمتش حدودا چ رنجی هست این ضد آفتابه؟

محصولاتی که داری و استفاده نکردم ولی خیلی تعریفشون شنیدم این سایته هنوزم تخفیف هاش برقراره ماهم دست ...

آره تخفیف داره همین الان رفتم چک کردم ولی نمیدونم تا کی تخفیفش باشه گلم

آره واقعا خیلی بلاگرا تبلیغ این مدل محصولات میکنن 

من پوستم خشکه تونر لافارر زدم و با میسلار دافی پوستموداغون کرد تیره شد با جوشای زیر پوستی

حس میکنم به خاطر دافی اینجوری جوش زدی وگرنه خودم دو ساله این تونر لافارر میزنم خیلی خوبه به چند نفرم گفتم گرفتن اونا هم دقیقا تجربه من داشتن البته اونا هم پوست شون مثل من چرب بود

450 تومن عزیزم

من ضدآفتاب درماتیپیک میزنم ۳۰۰یا۳۰۰وخرده اییه حجشمم خوبه البته من ضد لک و خشکش رو میخرم چون پوستم خشکه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍